Ode dneška si můžete předobjednat Galaxy Fold. Již známe i českou cenu

13
Ode dneška si můžete předobjednat Galaxy Fold. Již známe i českou cenu
  • Prodej Samsungu Galaxy Fold bude zahájen 13. prosince
  • Cena začíná na 53 999 Kč
  • Skládací novinku si lze prohlédnout v 8 značkových prodejnách Samsung

V minulém týdnu se v malém českém rybníčku začalo hovořit o Samsungu Galaxy Fold, který nejprve naskladnil e-shop CZC.cz. Vzápětí se ukázalo, že nejde kousky české distribuce, nýbrž o přeprodej evropských verzí. Na celé dění reagovalo české zastoupení Samsungu, která naší redakci prozradilo, že klasické zahájení prodeje začne již za pár dní.

Dnes Samsung formou tiskové zprávy informoval, že spustil předobjednávky. Doposud jsme neznali oficiální českou cenu. Nyní víme, že činí 53 999 Kč, což není nijak překvapující, neboť v podstatě kopíruje cenu z dalších evropských trhů, kde se již tento model nějaký čas prodává. Pokud máte o Galaxy Fold zájem, rozhodně k vám doputuje ještě před Vánoci. Samotné zahájení prodeje je totiž naplánováno na 13. prosinec.

Galaxy Fold živě. Vyzkoušeli jsme skládačku od Samsungu

V případě, že na Galaxy Foldem přemýšlíte, ale nejste zcela rozhodnuti, možná vám pomůže reálná zkušenost. Samsung svůj skládací telefon vystavuje v 8 svých značkových prodejnách, kde je možné jej i zakoupit. Konkrétně jde o čtyři pražské pobočky (Westfield Chodov, OC Nový Smíchov, Palladium, Centrum Černý Most) a pobočky v Brně (OC Olympia), Plzni (OC Olympia), Ostravě (Forum Nová Karolína) a Hradci Králové (Futurum Hradec Králové).

Samsung Galaxy Fold 4G

Rozměry160,9 × 117,9 × 7,6 mm, 276 g
DisplejSuper AMOLED, 7,3" (2 152 × 1 536 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 855, 1×2,84 GHz + 3×2,41 GHz + 4×1,78 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GB / 1 000 GBne
Akumulátor4 380 mAh
Diskuze ke článku
End
Jen blázen by chtěl prototyp za 54 tisíc 😂
Carda
Kvíz: Koupíš si jako nudlomil čtvercový displej s mini ultranudloidním? neboli tenhle Fold? A) Ano - B) Ne - C) Radši ohýbací 16:9 tablet (když bude)
Mára
V obchodech bude vystaven už ode dneška, nebo až od 13.?
Absolut NoFak
Už jsem nakoupil baliček popkornu do mikrovlnky a budu se na to dívat jako na telenovelu. Budou tam výbuchy emocí, hodně slz, bitky s nagelovanýma borcama, kteří s klidným xichtem oznámí, že záruka se nekoná, protože poškození vzniklo nesprávným používáním, na což upozorňuje manuál na straně 156 malým písmem dole.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze