Nástupce Honoru 6X se blíží, Honor 7X se představí už 11. října

Aktualizováno
5
Nástupce Honoru 6X se blíží, Honor 7X se představí už 11. října
  • V letošním roce se dočkáme ještě minimálně jedné novinky značky Honor
  • V říjnu se představí Honor 7X
  • Ve výbavě se očekává 5,5palcový displej či procesor Kirin 670

Aktualizováno 9. 10. 2017

Pouhé dva dny zbývají do chvíle, kdy se představí nový Honor 7X s duálním fotoaparátem. Aktuálně unikly dva obrázky, které odhalují vzhled. Nejde říci, že by se výrobce poměrně značně neinspiroval iPhonem od Applu. Patrné je to především při pohledu na zadní stranu. Nově se dozvídáme také o naszaení spíše procesoru Kirin 659 a displej by měl mít poměr stran 18:9.

Honor 7X

Původní informace z 27. 9. 2017

Příští měsíc bude opět nabitý novinkami z mobilního světa. Po Pixelech od Googlu a před novými modely Mate 10 od Huawei se ještě představí nový Honor 7X, který se stane přímým nástupcem současného Honoru 6X. Výrobce již rozeslal pozvánky, z nichž víme, že se novinka představí 11. října. Z pozvánky toho moc patrné není, avšak výrobce se ptá, zda chcete vidět dále než obyčejní lidé. Opět tak zřejmě bude kladen důraz na fotoaparát, který by po vzoru současného modelu mohl být duální.

Honor 7X

O chystané novince se již spekuluje a máme k dispozici přibližnou podobu výbavy. Ta by měla stát na 5,5palcovém displeji a procesoru Kirin 670. Ten bude doplněn 4GB operační pamětí a 64GB interní pamětí. Prostředí by měl zajišťovat Android 7.1 Nougat s nadstavbou Emotion UI 5.1. Říjnový termín představení bude zřejmě platný především pro čínský trh a k nám se novinka případně dostane až později. Cena by se měla pohybovat kolem 250 dolarů, což by u nás mohlo znamenat zhruba 7 tisíc korun.

Zdroj: mysmartprice.com, gsmarena.com, shouji.tenaa.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
ANO
By me zajimalo, kdo navrhuje "design" .... Takovy hnus, cinsky noname s rok starym lagroidem ... No, za 250Kc dobry ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze