Na MWC 2024 by mohlo dojít k představení OnePlus Watch 2 s Wear OS

Na MWC 2024 by mohlo dojít k představení OnePlus Watch 2 s Wear OS
Fotografie: OnePlus
  • Původně se čekalo, že se hodinky OnePlus Watch 2 s Wear OS objeví už příští týden při globální premiéře OnePlus 12
  • Nyní se však zdá, že je výrobce odprezentuje až na veletrhu MWC, jenž začíná 26. února

Server phonearena.com upozornil na zprávu, jež můžete vidět níže, leakstera Maxe Jambora. Ten přitom již několikrát přesně odhalil, co čínská společnost založená dvojicí Carl Pei a Pete Lau chystá. Podle Jambora se na barcelonském veletrhu MWC, který pravidelně navštěvujeme a připravujeme vám z něj spoustu zajímavého obsahu, oficiálně poprvé představí chytré hodinky OnePlus Watch 2 s Wear OS. Start veletrhu je přitom naplánován už na 26. února, takže se nemusíte obávat dlouhého čekání.


Původně se přitom v kuloárech šuškalo o tom, že údajně připravované hodiny zažijí premiéru již příští týden při globální premiéře OnePlus 12. To se ale pravděpodobně nestane, neboť je více než zvláštní, že by OnePlus na chystané hodinky ani jednou nenalákalo. Alespoň si níže můžete prohlédnout jejích pravděpodobnou podobu na renderech od @OnLeaks.


O hodinkách toho moc známo aktuálně není, ale vzhledem k systému Wear OS se očekává hardware a schopnosti podobné Google Pixel Watch 2, u OnePlus doufejme za výrazně nižší cenu. Ačkoli se zatím mluví o chystaných hodinkách jako o OnePlus Watch 2, což odkazuje na druhou generaci, s tou první toho pravděpodobně moc podobného nebude vzhledem k tomu, že využívala proprietární operační systém a premiéru měla už v roce 2021.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze