Na český trh přicházejí chytré hodinky Pebble Time Round, známe cenu

4

Portfólio chytrých hodinek Pebble se na českém trhu rozrůstá o nejnovějšího člena, kterým je model Time Round. Jak už sám název napovídá, jde o první model od Pebble, který vsadil na kruhový displej a současně skutečně velmi tenkou tloušťku.

Pebble Time Round

Chytré hodinky Pebble Time Round byly oficiálně představeny již v září loňského roku, avšak na náš trh se dostávají až nyní a doplňují od ledna dostupný trojlístek modelů Classic, Time a Time Steel. Nejnovější model zaujme na první pohled elegantním vzhledem, který připomíná klasické hodinky. Výrobce vsadil na kruhový vzhled a eleganci umocnil velmi malou tloušťkou pouhých 7,5 milimetrů. Výhodou hodinek Pebble jsou úsporné e-paper displeje, který je v modelu Time Round dokonce barevný. Prostředí se od starších modelů nemění, k dispozici máte tisíce různých aplikací a hodinky jsou kompatibilní se systémy Android a iOS.

TIP! Chytré hodinky Pebble zlevňují a můžete je naučit česky

Pebble Time Round

Zvolit si můžete variantu se 14milimetrovým, případně 20milimetrovým řemínkem. Cena obou verzí je však zcela shodná – 6 399 Kč.

Přečtěte si: Recenze Pebble Time Steel – Nová generace oblíbených hodinek

Technické parametry Pebble Time Round 20 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce38,5 × 38,5 × 7,5 mm, 28 g, odolnost: IPx7
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (20 mm), zapínání: přezka
DisplejE Ink, 1,25" (180 × 180 px), tvar: kruhový
SystémPebble OS, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.1, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 0:15 hodin
Dostupnostbřezen 2016, 6 399 Kč

Zdroj: Tisková zpráva Pebble

Diskuze ke článku
Mates
Všechny tady ty ,,chytrý hodinky" jsou nechutně předražený -_-
Lukáš M.
Musím říct, že Pebble jako firma neuvěřitelně zarogantněla. Měl jsem první Pebble Steel a byly super, i když trochu "pro geeky". Potom vyšly Apple Watch a Pebble se pořád měli potřebu srovnávat, psali o tom denně na FB, lhali a prodlužovali vydrž baterie (10 dní to fakt nedá).. Když jsem jim jednou napsal, že by měli přestat hejtovat a spíš brát konkurenci jako nástroj ke zdokonalení svého výrobku pro zákazníky (inspirovat se...), lajkli komentář nějakýho mamalase, který mě tam začal urážet. Teď už vyrábějí jen paskvily. Místo aby investovali do vývoje a udělali kruhový displej, přivedou na trh čtvercový se schovanými hranami pod tučným rámečkem.. Zlaté časy, když to ještě byla malá firma, která prosila o podporu a byla za ni vděčná.
Driver
Já mám jiný názor. Obyčejné pohybem natahovací hodinky, když v neděli odložím do krabičky, tak v sobotu stojí. Nevydrží. Ač je ne
natahuji pohybem ve středu, stejně mají za den 20 sec odchylku. Za 14 dní je odchylka šílená a kalendář každý měsíc ukazuje chybně. Je pasivní. Dle Tag Heuer je to v toleranci! To jsou proslulí Švýcaři. No děs. Chronograph co mám řízený přes rádio je sice dokonale přesný, ale zase nevydrží aku déle než rok. Rok uplyne jako voda a už mám šestou vybitou aku a nemám čas jít do servisu a dva měsíce ležící v krabičce. Bezdrátově nabíjené SmartWatch jsou geniální. Přesné, každou noc je odložím na stojánek a ráno jsou full. Kalendář je aktivní a nesplete jej ani přístupný rok. K tomu umí stovky aplikací a telefonovat. Vyberte si.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze