Chytré hodinky Pebble zlevňují a můžete je naučit česky

2

Během ledna se chytré hodinky značky Pebble dostaly oficiálně na český trh. Pořídit si můžete trojlístek různých modelů a pokud jste s koupí váhali, možná vás přesvědčí aktuální slevy, které srazily ceny většinou o více než tisíc korun.

Pebble Time Steel

Na český trh koncem ledna tohoto roku oficiálně vstoupily chytré hodinky Pebble. Konkrétně šlo o modely Classic, Time a Time Steel, které se objevily ve volném prodeji. Nejvyšší variantu jsme pro vás již také otestovali. Nyní však české zastoupení přichází s velmi lákavou nabídkou. Kompletní trojlístek hodinek Pebble se totiž dočkal výrazného zlevnění a to až o více než 2 000 Kč.

TIP! Recenze Pebble Time Steel – Nová generace oblíbených hodinek

Pebble Time Steel
nová cena stará cena sleva
Pebble Classic 2 799 Kč 3 699 Kč - 900 Kč
Pebble Time 4 699 Kč 6 999 Kč - 2 300 Kč
Pebble Time Steel 6 899 Kč 8 499 Kč - 1 600 Kč

Pokud se vám ani jeden model nezamlouvá, nemusíte zoufat. Na český trh již brzy dorazí také nejnovější zástupce Pebble Time Round, který byl představen loni v září a zaujmout může kruhovým vzhledem.

Pebble Time Round
Pebble Time Round

Nepřehlédněte: O2 zařazuje do své nabídky chytré hodinky Pebble

Prostředí v češtině

Uživatelské prostředí hodinek Pebble oficiálně neumí česky a prozatím se na tom ani nic nemění. Díky jednoduchému ovládání to však ani většině uživatelů nevadí. Nicméně se nyní objevil způsob, jak hodinky česky naučit neoficiální cestou. Postačí si stáhnout soubor s českým jazykem a ten následně otevřít ve vašem telefonu skrze aplikaci pro správu hodinek Pebble. Kompletní návod najdete na oficiální českém komunitním serveru Pebble.

Zdroje: pebblewatch.cz, forum.mypebble.cz