„N“ jako nugát: přivítejte Android Nougat

13

Po měsících spekulací a vymýšlení názvu pro nový Android N je jasno. Google odhalil oficiální název. Máte rádi nugát? Měli byste, novinka se jmenuje právě po této sladké pochutině. Přivítejte Android Nougat!

Android Nougat

Android N právě dostal své jméno. Po měsících vymýšlení se Google rozhodl pro Android Nougat. Prozatím je nejasné, jaké číselné označení ale novinka ponese, ale nejpravděpodobnější je prozatím, že jeho číslovka bude 6.1.

TIP: Android N Developer Preview v praxi: jak se s ním žije?

A jak, že nové jméno Androidu Google světu představil? Mimo oznámení na sociální síti Twitter odhalil také před svým ústředím v Kalifornii novou sochu. Android N se tedy vyhnul názvům jako Napoleon, Nori, Nachos nebo Noodles. Jak se vám nový název líbí?

Zdroje: engadget.com, gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Naprosto v pořádku. Ono je to nakonec nepodstatné. Mnoho výrobců označuje svoje výrobky roztodivnějšími názvy, takže proč ne Nougat. Jako důležitější ale vidím zvěsti o tom, že by měl Google rozjet výrobu/prodej telefonů se značkou Google. Rád bych čistý a dlouho aktualizovaný android, ale doposud žádný Nexus mě nezaujal. Nelíbí se mi, když Google představí novou verzi systému, s ní i mnohdy grafické změny a pak to vezme nějaký výrobce který z toho udělá totální maglajz. Tady bych od Googlu rád viděl jistá pravidla pro užívání jeho systému.
Tommy
Hlavne at to nema ciselne oznaceni 6.X. Nechapu tuhle jejich logiku, snad je to nova verze tak zacinam od cisla 7.0, jeji aktualizace cislem 7.1.X apod a dalsi verze zas od cisla 8.0.
Dan
Hlasoval jsem pro to
bEGBIE
Podľa vyobrazenia by to mal byť skôr "TURECKÝ MED".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze