HTC potěšilo: budoucí Android N potvrzuje pro One A9, One M9 a 10

1

Tchajwanská společnost HTC opět příjemně potěšila své zákazníky. Již včera totiž oznámila, že budoucí Android N se v první vlně dostane na tři její klíčové modely, které aktuálně běží na stále nejnovějším Androidu 6.0.

V prvé řadě si musíme říci, že Android N nebyl oficiálně představen ve své finální podobě a je stále ve vývoji. K dispozici je pouze další preview pro vývojáře. I přesto již však HTC odhalilo své karty a vlastně už tradičně oznámilo, že s budoucí verzí počítá a plánuje ji v první vlně nasadit na své vlajkové lodě a klíčové modely. Aktualizace tak zamíří na současný vlajkový model 10, což bylo zcela očekávané. Jeho uživatelé si tak mohou být jisti, že ve svém telefonu budou mít velmi dlouho stále ten nejnovější možný software.

TIP! HTC 10 poprvé v Česku: přinášíme první dojmy

HTC

Dalšími modely, které již mají potvrzený update, je loňská vlajková loď HTC One M9. Prvotní trojlístek pak doplňuje stylové HTC One A9, které bylo vůbec prvním novým smartphonem, který nabídl Android 6.0 po vybalení z krabice. Termín aktualizací HTC oznámit nemohlo, neboť záleží na Googlu, kdy systém oficiálně vypustí. HTC tak i nadále potvrzuje pověst výrobce, který přistupuje aktivně a především rychle k aktualizacím svých přístrojů.

Přečtěte si: Android N oficiálně: změny hlavně pod kapotou

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Jirka
Tak třeba mému M9 by docela prospěl i Android 6.0.1, nehledě na to že má bezpečností záplaty z prosince 2015...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze