Jak se bude jmenovat Android N? Návrhy můžete posílat i vy!

12

Konečného představení nového Androidu jsme se dnes na keynote Google I/O 2016 ještě nedočkali. Google se však rozhodl, že zapojí všechny uživatele. Do čeho? Do výběru nového jména. Svůj návrh může poslat každý.

Google dnes na své úvodní keynote ke konferenci I/O 2016 oznámil, že o názvu nového Androidu N bude moci rozhodnout každý. Je připravena speciální webová stránka, kde jednoduše napíšete svůj tip a odešlete jej Googlu. Fantazii se meze samozřejmě nekladou. Podmínkou však je počáteční písmeno, kterým musí být N. Zapomenout rovněž nesmíte na to, že všechny verze Androidu se vždy jmenují po nějakém zákusku a v této tradici se samozřejmě bude pokračovat.

Nepřehlédněte: Co vše Google ukázal na úvodní keynote?

Android N

Nastíněné byly také další novinky v Androidu N, na které se lze těšit. Například v něm již bude zakomponována platforma pro virtuální realitu Daydream a dnes byla tak potvrzena práce se dvěma okny na jednom displeji.

Zdroje: android.com

Diskuze ke článku
Absolon Novak
Absolon Novak
Pojmenoval bych novou verzi Androidu N Nokia na počest Stephenu Elopovi.
Pixel
Newer?
tomas
Nachos
Ferda Mravenec
Nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhållsuppföljningssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbete

Nějak takto by se měl jmenovat :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze