Motorola One Zoom s 3× teleobjektivem obdrží 6,4" Super AMOLED displej

aktualizováno
Motorola One Zoom s 3× teleobjektivem obdrží 6,4" Super AMOLED displej
  • Těšit se můžeme na bezztrátový 3× optický zoom a 5× hybridní
  • Uvnitř tiká Snapdragon 675 spolu se 4 GB operační paměti a 128GB úložištěm
  • 6,4" Super AMOLED displej obsahuje integrovanou čtečkou

Aktualizováno 2. 9. 2019

Kolegové z winfuture.de přinášejí další informace o chystané Motorole One Zoom, jejímž hlavním lákadlem bude trojnásobný teleobjektiv. Smartphone bude pohánět Snapdragon 675 spolu se 4 GB operační pamětí a 128GB úložištěm. Z hlediska softwarové podpory se můžeme těšit na přítomnost Androidu 9 Pie s brzkou aktualizací na Android 10. Na rozdíl od ostatních smartphonů řady Motorola One však telefon údajně nebude zařazen do programu Android One.

Přední stranu bude zdobit 6,4palcový Full HD+ Super AMOLED displej s integrovanou čtečkou otisků prstů a u horního rámečku bude umístěn menší kapkovitý výřez ukrývající 25megapixelovou selfie kamerku o světelnosti f/2.0.

Čtveřice senzorů na zadní straně se skládá ze 48megapixelového hlavního snímače doplněného o 16megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a 8megapixelový teleobjektiv s optickým trojnásobným a pětinásobným hybridním zoomem. Poslední senzor potěší zejména příznivce „bokeh“ fotografií, neboť slouží ke snímání hloubky. Smartphone o hmotnosti 190 gramů bude disponovat baterií o kapacitě 4 000 mAh a rychlým 18W nabíjením. Cenovka by měla být stanovena na 399 eur, tedy přibližně 10 tisíc korun.

Původní informace z 28. 8. 2019

Na internet pronikají nové informace o smartphonu s názvem Motorola One Zoom, který bude doplňovat povedenou řadu Motorola One. V rámci ní jsme se doposud mohli setkat se sympatickou One Vision či nedávno představenou One Action s dedikovanou ultraširokoúhlou kamerou. Hlavním lákadlem Motoroly One Zoom bude, jak napovídá název, teleobjektiv.

Zveřejněné obrázky odhalují přítomnost čtveřice fotoaparátů na zádech. Hlavní 48megapixelový snímač s technologií skládání čtyř pixelů do jednoho doplní již zmíněný teleobjektiv, který by měl údajně zvládnout až trojnásobné bezztrátové přiblížení, případně pětinásobný hybridní zoom. Chybět ovšem nebude ani praktický ultraširokoúhlý objektiv či užitečný senzor Time-of-Flight pro měření hloubky. V aplikaci fotoaparátu by měl být přítomen rovněž dedikovaný noční režim.

Motorola One Zoom

Kromě čtyřnásobného fotoaparátu může One Zoom nabídnout 6,4palcový displej typu Super AMOLED s jemným Full HD+ rozlišením a integrovanou čtečkou otisků prstů. Uvnitř telefonu dále najdeme dostatečně výkonný Snapdragon 675 se 4 GB operační paměti a 128GB úložištěm, které lze v případě zájmu rozšířit o paměťové karty typu microSD. Milovníky poslechu přes klasická sluchátka zase potěší přítomnost 3,5mm jacku.

Podle původního zdroje dostupného na mysmartprice.com bude telefon oficiálně představen již za pár dní na veletrhu IFA v Berlíně, kde nebude chybět ani naše redakce. Podle informací známého leakstera by měl měl jít telefon do prodeje za cenu 399 eur, tedy přibližně 10 tisíc korun.

Diskuze ke článku
Jarek
Už se tady všichni těšíme na odborný Cardův komentář:-))
Lucas-2019
Ahoj, zajímalo by mně před pár dny byli úniky info o Motorola one Pro která vypadá úplně stejně jako Motorola One Zoom jedná se o stejný telefon, nebo Motorola one Pro bude později představena ?
Díky moc.
majo b.
akurat dnes som sa na nu pozeral, slovensky telekom ju ma v ponuke:
https://www.telekom.sk/mob/objednavka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/motorola_one_zoom_magenta
Klavdiya Brodovich
Klavdiya Brodovich
http://MooXi.net - skvělý projekt pro dospělé, kteří chtějí najít sexuálního partnera

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze