Telefon se dvěma displeji? LG jej představí na veletrhu IFA 2019

9
Telefon se dvěma displeji? LG jej představí na veletrhu IFA 2019
  • LG zřejmě na německém veletrhu IFA naváže na loňský top model V50 ThinQ
  • Tentokrát bychom se mohli dočkat skutečně jednoho zařízení se dvěma displeji

LG v loňském roce představilo vlajkový model V50 ThinQ, ke kterému jako formu příslušenství dodávalo sekundární displej. Ten sám o sobě nic neuměl, avšak po propojení s telefonem dokázal zobrazit další informace, například videa a podobně. Ve výsledku jste tak na očích měli dvojici 6,2palcových OLED panelů. Na těchto základech hodlá LG vystavět budoucí model V60 ThinQ, který by mohl spatřit světlo světa již na blížícím se veletrhu IFA 2019. Jihokorejský výrobce do světa vypustil krátkou video upoutávku, která naznačuje, že budoucí zařízení bude mít dva displeje.

Jde o zajímavou strategii, kdy konkurence v podobě Samsungu a Huawei razí cestu ohebných, byť prozatím lehce problémových displejů. LG si zřejmě nechá čas na rozmyšlenou a meziobdobí vyplní telefonem se dvěma displeji. Zdá se, že v letošním roce budou oba displeje mnohem lépe spolupracovat. Více podrobností však prozatím nemáme. Vše bychom se měli dozvědět 6. září v Berlíně v rámci veletrhu IFA 2019.

Diskuze ke článku
αΩ
Obávám se, že to bude "pěknej" TLUSTOPRD :(
Zatím se žádný potvor tohoto typu nechytl, takže LG téměř jistě riskuje další nemalou ztrátu. Velkou otázkou je, proč jsou stále více tak neuvěřitelně nepoučitelní ;)
XYZ
LG se stává mistrem slepých uliček.
Martin
Proč píšete loňský model LG V50 když vyšel letos v Únoru na MWC a byly jste tam a V50 taky spolu s G8 a G8s.?
kokotoska
Looser Gang :o))) a opet dalsi kotva, co tuhle spolecnost potahne tezce ke dnu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze