Monstra ničí město a další skvělé hry zdarma

FreeBox
1
Monstra ničí město a další skvělé hry zdarma
  • Zničte město jako obří monstrum podobné Godzille
  • Také si hodíte želvou a projedete se ozbrojeným autem
  • FreeBox pravidelně představuje čtyři zajímavé hry zdarma

Ani jsem se nenadál a je tu další díl. Na tento víkend pro vás mám tipy na ničení města obřími příšerami, házení želvou (protože proč ne), zběsilou a explozivní jízdu v autě a nakonec nějaké to postřehové létání. Musím se však přiznat, že jsem stejně za poslední dobu nejvíce hrál zase The Battle of Polytopia, protože poslední update přidal nový národ s jednorožci. Jednorožci! A taky draky, elfy a růžovými květinami. A to je asi tak vše, co bych vám k tomu řekl.

FreeBox #204 – skvělé hry zdarma

Monster Blasters

Japonci jsou možní šílení, ale jak jde o příšery, mají dobrý vkus. Godzilla už sice téměř patří do antikvariátu, ale její elegance a styl při ničení měst mě nepřestane bavit. V této hříčce si však můžete vyzkoušet obě role. Jednou se postavíte bezmocným vojákům a zboříte pár budov, jindy jako neohrožená armádu stanete na odpor přerostlému monstru. Bitvy probíhají online a čekají vás i senzační odměny.

Monster Blasters

Stáhnout Monster Blasters

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Suрer Toss The Turtle

Přiznejte se, nebudu vás soudit. Chtěli jste někdy popadnout želvu a vyzkoušet její aerodynamický krunýř? Tedy, normálně bych vás soudil, ale toto je jen hra. A je navíc zábavná. Hned jsem si při ní vzpomněl na celou řadu podobných her, které jsem hrál před lety na webu. Více než o nějaký skill jde přitom o náhodu, kdy se bavíte u podívané a doufáte, že doletíte co nejdál.

Super Toss

Stáhnout Suрer Toss The Turtle

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Fastlane: Road to Revenge

Pokud však chcete dostat svůj osud pevně do svých… prstů, mohu vám doporučit tuto hříčku. Ta se v podstatě řadí do žánru shoot em‘ up, kde ovšem místo letadla ovládáte auto vyzbrojené kulometem. Projíždíte ulicí, sestřelujete auta, bojujete s gangy a dáváte si pozor na překážky. Ač by se to nemuselo zdát, zmíněný žánr to výrazně osvěžuje.

Fastlane

Stáhnout Fastlane: Road to Revenge

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Horizon

Nakonec doufám oblažíme i ty, kteří hledají spíše jednodušší hry. Horizon moc hezky vypadá a zvládnete ho ovládat jedním prstem, ale rozhodně vám nic nedaruje. Se svým vznášedlem proplouváte úrovněmi, sbíráte body a především se vyhýbáte překážkám. Ty jsou mnohdy pohyblivé a neustále se vás snaží překvapovat.

Horizon

Stáhnout Horizon

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.