Monolitické MEIZU Zero se vydalo s kůží na crowdfundingovou platformu Indiegogo

Monolitické MEIZU Zero se vydalo s kůží na crowdfundingovou platformu Indiegogo
  • Bezdrátové nabíjení od MEIZU disponuje výkonem 18 W
  • Zvuk je přenášen pomocí technologie „mSound 2.0“ a vychází přímo z obrazovky, která zastává funkci reproduktoru i mikrofonu

Nedávno představený koncept telefonu bez děr a konektorů MEIZU Zero se dostává na crowdfundingovou platformu Indiegogo, kde je nabízen za 1 299 dolarů (přibližně 35 tisíc korun s daní). Výrobce zde nabízí 100 kusů, z čeho bylo v době sepsání tohoto článku rozebráno 23 exemplářů, čímž bylo vybráno 26 % finální částky 100 000 amerických dolarů (přibližně 2,7 milionu korun).

Na vybrání finální částky má MEIZU pouhých 31 dní a pokud se cílovou částku nepodaří vybrat, ti, kteří MEIZU Zero již zafinancovali, budou mít pravděpodobně smůlu, peníze jim budou vráceny a telefon nedostanou. Hlavními lákadly nového telefonu má být 6palcový AMOLED displej, ale v první řadě monolitické tělo, které nenarušují konektory ani tlačítka. Na zadní straně telefonu s certifikací IP68 najdeme duální kameru s rozlišením 20 + 12 megapixelů, oba dva senzory přitom dodává Sony.

O dobíjení a přenos dat se postárá speciální řešení od MEIZU s názvem „Super mCharge“, které zvládne telefon nabíjet 18 W. Kompatibilita je však zajištěna i s dalšími bezdrátovými nabíječkami standardu Qi. Zvuk je přenášen pomocí technologie „mSound 2.0“ a vychází přímo z obrazovky, která zastává funkci reproduktoru mikrofonu. Co myslíte, podaří se MEIZU Zero vybrat cílovou částku?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze