#mobileDrink 14 v Praze: Mate 30 Pro, iPhony 11, skvělé jídlo a mnohé další

1
#mobileDrink 14 v Praze: Mate 30 Pro, iPhony 11, skvělé jídlo a mnohé další
Fotografie: mobilenet.cz
  • #mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá několikrát ročně v různých českých městech, přičemž tentokrát jsme opět potěšili fanoušky v Praze
  • Partnery byly kromě Vodafonu i společnosti Samsung, Huawei, Alza.cz a další
  • Kromě mobilů, tabletů a wearables jste se mohli projet elektromobily Jaguar I-Pace, Audi e-tron, nebo Hyundai Ioniq

Předposlední #mobileDrink se konal v krásných prostorách Petrof galerie a kavárny, budově, která získala i ocenění krajská stavba roku. Mezi krásnými piany Petrof se sešlo padesát z vás na komunitním setkání našich fanoušků mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a fanoušků Vodafonu na sociálních sítích, které se těší velké oblibě. To, že se vám #mobileDrink líbí, potvrdilo i poslední 14. pokračování, které se konalo v hlavním městě, v prostorách Kotelny 55 v pražském Karlíně.

Přichystáno bylo opět bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, notebooků a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byly například zbrusu nové iPhony 11, které nám na akci zapůjčila Alza.cz a v premiéře na tuzemském trhu pak Huawei ukázal nový Mate 30 Pro. Nechyběly ani Nokie, LG, nové Xperie, Xiaomi nebo třeba ZenFone 6 a BlackBerry.

#mobileDrink 14 v Praze: iPhone 11, Mate 30 a elektromobily

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz jste se mohli projet Jaguarem I-Pace, Hyundai Ioniq a Audi e-tron. Zajímavostí byly přednášky Vodafonu i Samsungu na téma sítí 5. generace a žhavým tématem byly také Fake News, které se šíří světem. Pokud vás Fake News zajímá a mobileDrinku jste se účastnit nemohli, již brzy se můžete těšit na článek, který tuto problematiku vysvětlí i díky Vodafonu detailněji. Vzhledem k tomu, že pod Vodafone nově spadá také UPC, přímo na místě jsme se mohli podívat na to, jak se pracuje s optickými kabely, a že to není jednoduchá práce!

K #mobileDrinku neodmyslitelně patří i soutěž, tentokrát rovnou několik cen, mezi kterými se vyjímal Huawei P30 a Samsung Galaxy A80. Velmi nás také bavilo si opět popovídat s vámi, našimi čtenáři a fanoušky, o aktuálním dění v oblasti elektroniky nebo i elektromobility nebo třeba jen o tom, jak vypadá naše práce v redakci nebo co chystáme v nejbližší době.

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, projděte si přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Praze, budeme se těšit na dalších našich setkáních. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní! A Pokud chcete o novinkách na mobilenet.cz vědět vždy jako první, aktivujte si naše notifikace na články a přihlaste se k odběru novinek pomocí formuláře níže.