Vyzkoušejte si nové Samsungy nebo Huawei na #mobileDrinku 11

Vyzkoušejte si nové Samsungy nebo Huawei na #mobileDrinku 11
  • Další setkání s fanoušky mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích proběhne 18. 4. od 19:00 v Ostravě
  • Setkejte se s redaktory mobilenet.cz a pracovníky Vodafone, vyzkoušejte si nejnovější telefony včetně žhavých novinek od Samsungu, ASUSu, Huawei, Applu a dalších
  • Svezte se elektromobily Tesla nebo BMW i3
  • Počet míst je omezen, s přihlášením tedy neváhejte!
Fotogalerie z jubilejního desátého #mobileDrinku v Praze

18. dubna od 19:00 pořádáme v Ostravě ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 11 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Tentokrát se opět vydáváme za vámi do regionů a začínáme v Ostravě, kde jsme #mobileDrink ještě nepořádali. A co bude na programu? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz nebo nearfield.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, wearables a dozvědět se něco zajímavého. Partnerem události je kromě Vodafonu také Samsung, ASUS a Huawei a na místě si budete moci vyzkoušet nejen nové telefony, tablety, nebo wearables. Akci okoření možnost svézt se elektromobily Tesla nebo BMW i3 díky našemu sesterskému serveru fDrive.cz. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v netradičním prostoru.

Reportáž: #mobileDrink X, Praha

Místo a čas konání #mobileDrink 11

KDY: ve středu 18. dubna ve večerních hodinách
KDE: Ostrava (centrum – konkrétní místo bude upřesněno pozvaným účastníkům)

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku!

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou nejnovější Samsungy Galaxy S9 a S9+, Huawei P20 a P20 Pro, ZenFony 5, Google Pixel 2, Essential Phone, Honor, LG, nové Sony Xperie XZ2, ty nejnovější iPhony 8 a X samozřejmě také wearables. Těšit se můžete i na telefony nová BlackBerry, Xiaomi nebo Motoroly a mnoho dalších zajímavých přístrojů.

Co můžete na #mobileDrinku vyhrát?

V zajímavých soutěžích budete moci vyhrát atraktivní ceny, které do soutěže věnovali partneři. Podrobnosti si ale necháme pro sebe a bude to pro vás, jak doufáme, příjemné překvapení.

S přihlášením neváhejte!

Níže najdete formulář pro ostré přihlašování. Kapacita #mobileDrinku je omezená a hodně rychle se vždy naplní. S přihlášením tedy raději neváhejte, pozveme jen ty nejrychlejší! Pokud se vám formnezobrazuje, využijte tento odkaz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze