Miniaturní sluchátka Sony WF-C510 oslní 11hodinovou výdrží i multipoint připojením

Miniaturní sluchátka Sony WF-C510 oslní 11hodinovou výdrží i multipoint připojením
Fotografie: Sony
  • 5 minut nabíjení zajistí až hodinu poslechu
  • Multipoint Connection umožňuje připojení ke dvěma zařízením s Bluetooth
  • Sony WF-C510 lze snadno spárovat pomocí funkcí Fast Pair a Swift Pair

Sluchátka WF-C510 jsou vůbec nejmenším modelem uzavřeného typu od společnosti Sony, takže budou stabilněji sedět i těm, kteří mají menší uši. Model WF-C510 kombinuje tvar, který odpovídá lidskému uchu, s ergonomickým designem povrchu pro stabilnější usazení. Při navrhování modelu WF-C510 byly využity rozsáhlé údaje o tvaru uší, které Sony shromažďuje již od uvedení prvních sluchátek do uší na světě v roce 1982, a také vyhodnocení citlivosti různých typů uší, aby byl zajištěn ideální tvar, který je pohodlný pro větší skupinu lidí. Sluchátka mají také zaoblený design a matný povrch, které zajišťují větší pohodlí. Navíc bylo přidáno ploché a širší tlačítko pro bezproblémové ovládání.

K menším sluchátkům patří menší nabíjecí pouzdro. Kompaktní nabíjecí pouzdro válcovitého tvaru je ve srovnání s předchozím modelem tenčí, takže se ještě pohodlněji nosí v kapse nebo v tašce. Přesto novinka nedělá žádné kompromisy v oblasti výdrže. Díky dlouhé výdrži baterie až 11 hodin si lze užívat hodiny nepřetržitého přehrávání a 5 minut nabíjení zajistí až 60 minut poslechu.

Navrženo pro každodenní pohodlí

Sony WF-C510 jsou kompatibilní s funkcí Multipoint Connection společnosti Sony, která umožňuje připojení ke dvěma zařízením Bluetooth současně. Sluchátka jsou také vybavena režimem Ambient Sound Mode, který umožní slyšet zvuk kolem vás a zároveň poslouchat hudbu. Po zapnutí funkce „Voice Focus“ navíc sluchátka WF-510 zachycují lidské hlasy a zároveň potlačují okolní hluk. Nastavení zvuku lze přizpůsobit pomocí aplikace Sony Headphones Connect.

Díky technologii DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) poskytují sluchátka vysoce kvalitní zvuk a přinášejí autentický zážitek z poslechu. Vyvážené ladění zvuku od nízkých po vysoké frekvence zajišťuje, že vokály jsou přirozené a čisté. K dispozici je také zvuk 360 Reality Audio pro prostorový poslech.

Chytré funkce pro každodenní poslech a příznivá cena

Pomocí funkce Quick Access lze snadno ovládat aplikaci Spotify, sluchátka WF-C510 mají zároveň stupeň odolnosti proti vodě IPX4, takže vám v poslechu hudby nezabrání stříkající voda ani pot. Model WF-C510 lze snadno spárovat pomocí funkcí Fast Pair a Swift Pair.

Společnost Sony navrhla sluchátka WF-C510 tak, aby byla stylová a zároveň šetrná k životnímu prostředí. Sluchátka i pouzdro jsou částečně vyrobeny z recyklovaného plastu a jejich obal neobsahuje žádné plasty. Model WF-C510 bude od září v prodeji v modré, žluté, černé a bílé barvě za doporučenou cenu 1 599 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze