Microsoft vydal OneNote s podporou Android Wear a iOS 8

6

Aplikace OneNote je stejně celé Office silnou stránkou Windows Phone, tentokrát však Microsoft přinesl verzi pro Android Wear, kterou využívá řada chytrých hodinek. Navíc aktualizoval i verzi pro iOS, která přináší v novém iOS 8 podporu sdílení obsahu.

Google představil platformu pro Android Wear letos v polovině března a na počátku července dostala svou vlastní sekci v Google Play. Od té doby stále přibývají aplikace, které Android Wear podporují.

OneNote

Zatím posledním přírůstkem je populární poznámkový blok od OneNote od Microsoftu. Jeho ovládání je přitom naprosto jednoduché. Stačí vyslovit frázi: „OK Google, take a note“ a můžete začít diktovat. Kromě kompatibilních hodinek vyžaduje OneNote pro Android Wear smartphone s Android 4.3 a vyšší.

Nová aktualizace OneNote pro iOS 8 nyní obsahuje rozšíření, které dovoluje posílat obsah přímo do aplikace OneNote, aniž byste museli opouštět právě používanou aplikaci.

Stáhnout OneNote

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com, techcrunch.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Standa
Čekal bych, že MS bude vyvíjet především na WP. Nevím, jak je na tom na iOS, ale na Androidu má mnohem více funkcí než na WP.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze