Microsoft vydal novou verzi OneNote pro Mac, je zdarma

1

Microsoft oznámil dostupnost svého poznámkového bloku OneNote pro počítače Apple s operačním systémem OSX. Díky tomuto kroku je doplněna kompletní podpora důležitých platforem, což umožňuje Microsoftu hrát na mnohem větším poli působnosti.

„Aplikace OneNote pro správu poznámek, nápadů a plánů nám každý den pomáhá s našimi úkoly a projekty v práci i doma. Uvedením bezplatné verze a rozšířením pro počítače Mac je OneNote poznámkovým blokem dostupným opravdu pro každého, ať už pracuje s PC, tabletem nebo chytrým telefonem. Zajímavá funkční vylepšení a otevření API pro vývojáře přináší další možnosti využívání aplikace OneNote i současným uživatelům,,, říká Martin Hruška, manažer divize Microsoft Office ve společnosti Microsoft v České republice.

OneNote pro různé platformy

Microsoft usiluje o to, aby bylo možné zaznamenávat poznámky odkudkoli. Proč? Je to potřeba, lidé stále něco zapomínají a Microsoft jim připravil elegantní řešení, jak problém se zapomínáním vyřešit. Jeho poznámkový blok OneNote je přístupný již na všech „živých“ platformách a sdílení dat je řešeno pomocí cloudového úložiště OneDrive. Mezi tyto živé platformy patří i OSX, který používá Apple na svých počítačích Mac. OneNote pro OSX je zcela zdarma a při této příležitosti vydal OneNote 2013 pro Windows zcela zdarma, stáhnout jej lze níže.

Stáhnout OneNote

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: onenote.com