Microsoft aktualizuje svůj OneNote pro Android: co je nového?

Ačkoliv se to může zdát divné, tak Microsoft vydává programy ze své sady Office i pro operační systém Android. Jedním z nich je i zápisník OneNote, který se nyní dočkal poměrně rozsáhlé aktualizace a nutno podotknout, že Modern UI je všude.

Modern UI je prostředí, které momentálně vládne všemu, co Microsoft vydá, ať už se jedná o Windows, Windows Phone nebo třeba Office. A díky tomu, že Microsoft vydává své aplikace i na jiné operační systémy než jsou jeho vlastní, tak se promítá toto rozhraní i do nich. Výjimku netvoří ani systém Android, pro který redmonští vydávají i zápisník OneNote, o kterém bude řeč.

OneNote pro Android

Ten se totiž dočkal velké aktualizace, jenž přináší mnoho vylepšení mezi které patří sdílení různých předmětů pomocí OneNote, multitasking v několika oknech, ale je toho mnohem více, pojďme se podívat na výčet vylepšení.

  • Sdílení webového obsahu, článků, obrázků, videí a souborů pomocí OneNote
  • Možnost přidat na domovskou obrazovku widget s nejpoužívanějším poznámkovým blokem
  • Možnost přidat si oblíbenou stránku, sekci nebo deník na domovskou obrazovku
  • Práce s více okny OneNote
  • Vylepšené renderování obrazu a odstranění problému s klávesnicí

Jak je ze seznamu patrné, tak aplikace dostala poměrně mnoho vylepšení a pokud používáte OneNote ve škole, v práci či doma, tak se vám s ním bude na Androidu o něco lépe pracovat. Aplikace je samozřejmě ke stažení zdarma na Google Play.

Stáhnout OneNote

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze