Microsoft uvolňuje placené funkce OneNote 2013 pro všechny uživatele

11

Microsoft OneNote 2013 je poznámkový blok pro počítače s operačním systémem Windows 7 a 8, který umožňuje kompletní správu vašich poznámek a mnoho dalšího. Novinkou je uvolnění mnoha doposud placených funkcí zdarma, mezi ty patří například vyhledávání v audio a video nahrávkách nebo zabezpečení pomocí hesla.

OneNote nemusíme nijak zvlášť představovat. Jedná se o povedený poznámkový blok, který umožní spoustu dalších funkcí, jako je vytváření seznamů, přidávání fotografií, sdílení webového obsahu, přidávání widgetů a mnoho dalšího. Novinkou je, že se Microsoft rozhodl uvolnit placené funkce pro všechny uživatele zdarma.

OneNote

Pro zvýšenou bezpečnost tak uživatelé nyní mohou přidávat k poznámkám zabezpečení, respektive je chránit heslem, funkce historie pak umožní sledovat změny v poznámkách a případně se vrátit k předchozí variantě, která v poznámkovém bloku byla sepsána. Novinkou je také možnost pořizovat a přiřazovat audio nahrávky a videoklipy. Pro lepší správu souborů umožní OneNote vyhledávat také klíčová slova v audio a video nahrávkách, což se hodí, pokud je obsah poznámky opravdu dlouhý, například z porady, případně z přednášky. Dodáme, že OneNote 2013 funguje na operačních systémech Windows 7 a 8, vlastní aplikaci má však Microsoft také pro Windows Phone, iOS, Android a Mac OS X zařízení.

Zdroje: slashgear.com, blogs.office.com

Diskuze ke článku
Redmarx
No uzasne, ze to dali zdarma. Sice to instalovat na Androida nebudu, ale tak i tech deset lidi co pouziva Windows Phone si nemusi kupovat poznamkovy blok, coz je jiste pozitivni. :-D Na Androidu pouzivam Google Keep a ColorNote.
Gajdy
OneNote je super.Jediny co me stve, ze kolega, ktery ma Android ma pokrocilejsi funkce a zkratka se s tim da mnohem lepe pracovat, nez ja na WP!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze