Ukládání poznámek v OneNote nyní ještě rychleji

5

Že má konkurence blahodárné účely jsme poznali již několikrát. Naposledy, když Microsoft uvolnil „platformu“ OneNote zcela zdarma. A protože se redmondský obr snaží kompletně pokrýt co možná největší množství dnes rozšířených systémů, máme na světě ukládání poznámek skrze e-mail.

Vývoj lze v dnešní době snad jen těžko zastavit a tak nás vývojáři neustále zahrnují tu různými vylepšením stávajících funkcí, tam zase přidáním kompletně nových komponent a nejinak je tomu i u OneNote. Poslední a nejzajímavější novinkou je rychlé ukládání poznámek skrze e-mailovou adresu. Stačí si tedy najít zajímavý web, který byste rádi uložili do svého poznámkového bloku, poslat URL adresu e-mailem na me@onenote.com a OneNote se postará o screenshot daného webu, který vám uloží do poznámek.

Rychlejší nahrávání poznámek

A pokud vás webů zaujme více, stačí do těla e-mailu vložit další URL adresy a do poznámkového bloku se dostanou jen samotné adresy bez screenshotů. Jestli vás tato funkce zaujala, zajděte si na konfigurační web, kde si přihlášením ke svému Microsoftu účtu spárujete váš OneNote s adresou me@onenote.com. Pak už stačí jen posílat a posílat.

Zdroje: blogs.office.com

Diskuze ke článku
Daxter
To samý umí pocket od googlu minimálně rok.
iOSHater
OneNote používám už roky. Na mobilních zařízeních dostává nový rozměr. Jediné, co mi chybí je, že kreslit v něm jde pouze na Windows Phone.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze