Microsoft představil Halo: Spartan Assault pro Windows 8 a WP8

9

Hráčům Xboxu jistě není série Halo neznámá. Nově se jí však budeme moci dočkat i na dotykových zařízeních s Windows 8 a telefonech s Windows Phone 8, a to již osmého července.

Halo je známá střílečka z pohledu první osoby exklusivně vydávaná na Xbox (až na první a druhý díl, které vyšly i pro počítače). "S Halo: Spartan Assault jsme chtěli vytáhnout hráče z obýváku a vytvořit úplně nový zážitek, speciálně uzpůsobený pro úplně jiné obrazovky," řekl Dan Ayoub, výkonný producent hry. Podle Vanguard Games, tvůrců hry, nabídne Spartan Assault top-down pohled a akční zážitek s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Hra má být přístupná jak pro fanoušky série, tak pro nováčky.

Oficiální screenshoty

Dokonce je již stanovená cena, a to 6,99 dolarů, což na mobilní hru není vůbec málo. Za to dostaneme 25 příběhových misí, které navazují na třetí díl a tvoří oslí můstek mezi ním a čtvrtým pokračováním série. V hlavní roli se tentokrát neobjeví muž, ale žena, a v kampani budeme sledovat její přechod od ODST (takoví vesmírní mariňáci) k Spartan-IV (což jsou spíše supervojáci).

Oficiální screenshoty

Hra počítá s achievementy, žebříčky, týdenními výzvami a navíc chce motivovat ke koupi hry Halo 4, protože hraním Spartan Assault získáte při startu bonusové body a další odměny.

Zdroje: news.xbox.com, vanguardgames.net

Diskuze ke článku
StanLee
No to jsem zvědav jestli tohle poběží i na zařízeních s 512 MB paměti.
IQLogic
Halo 4 asi nebude pre Windows 8, že? :P
xxx
No s halom to asi okrem nametu a vesmiru moc nema spolocne ako pozerám
Concionator
Haló! Kde je to původní HALO?

(ale zase když to původní HALO člověk odmyslí, tak to vypadá dobře)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze