Microsoft chtěl údajně koupit Slack za 8 miliard dolarů

38

Komunikační aplikace Slack byla jedním z nejúspěšnějších startupů. Dokáže sdružovat různé služby pro sdílení informací a dat. Slack dosáhl více než 2 milionů uživatelů a další se stále přidávají. Není tak divu, že se objevila informace, že Microsoft chtěl úspěšnou aplikaci odkoupit.

Slack

Osm miliard dolarů je částka, za kterou chtěl podle webu TechCrunch koupit Microsoft oblíbený startup zaměřený na komunikace. Aplikace těží především díky sdružování různých služeb pro sdílení informací či dat. Slack navíc oznámil, že připravuje videochat a hlasové hovory, které už jsou v beta verzi.

TIP: Komunikační aplikace Slack přidává nativní podporu hlasových hovorů

Plány Microsoftu koupit Slack však selhaly a společnost se prý zaměřila na zlepšení a rozšíření Skypu. Slack je ale bezesporu velmi nadějnou službou a do budoucna může být pro Skype nebezpečným konkurentem. Plán odkoupit ho by tak dával smysl.

Stáhnout Slack

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: techcrunch.com, mspoweruser.com

Diskuze ke článku
yesman
Asi jediná cesta jak na mobilní windows dostat nějakou aplikaci.
Johny
Co koupil Microsoft umřelo jako nokie
Rob
Tady furt někdo plácá ptákoviny ze Lumii se prodá malo. 30 milionu za rok je malo? Kdo z vas proda něčeho vic? Vývojáři jsou taky proti sobe, za chvíli budou desítky na miliardě zarizeni a brzo budou na vic zarizeni jak android. Třebas mam tablet s desitkama a naprostej luxus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze