Unikají snímky Microsoft Teams pro iOS: práce v týmu i z telefonu

2

O Microsoft Teams už nějakou dobu víme. Konkurent Slacku je už pouze krok před oficiálním spuštěním pro všechny uživatele, kterým má zjednodušit komunikaci a práci v týmech. Dobrou zprávou také je, že nyní se Teams ukazuje i jako aplikace pro iOS.

Microsoft Team

Microsoft Teams definuje zcela novou skupinu aplikací pro zasílání zpráv a komunikaci v týmu. Teams umožní vytvořit kolektiv, kde bude komunikace a sdílení hračkou, ocení ho tak nejen pracující uživatelé, ale i žáci a studenti při studiu. První screeny se objevily již na začátku září a odhalily značnou podobnost největšího soka, tedy Slacku.

Těsně před vypuštěním Teams se navíc ukazují i pravděpodobné snímky aplikace pro iOS, které ukazují, co Microsoft pro jablečný systém přinese. Uživatelské prostředí by mělo být jednoduché a přehledné. Spodní lišta obsahuje trojici nástrojů pro zobrazení upozornění, samotný chat a skupiny, ve kterých jste zainteresovaní. K dispozici máte také přehled uložených souborů, vaší aktivity a nastavení. To je prozatím vše, co Teams pro iOS odhalil. Dobrou zprávou je také velká pravděpodobnost přístupu i uživatelům Androidu.

Zdroje: mspoweruser.com, twitter.com

Diskuze ke článku
LSN
Mám správný pocit že to je něco jako Yammer?
ANO
Hm, nejde se mi prihlasit ..... pry overeni selhalo .... a uz se asi neda odhlasit, ze bych zkusil jiny ucet:o) Teda aspon na telefonu ..... zatim teda nic moc a to to neni oznacene ani jako beta .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze