Microsoft Band (2) ukázal zaměstnanec také v bílé variantě

5

Chytrý náramek Microsoft Band 2 patří mezi oblíbené wearables, ačkoliv ne všude se oficiálně prodává. Jde však o elegantní zařízení se zakřiveným displejem, mnoha funkcemi a možností párování napříč systémy. Při zájmu se však vždy musíte spolehnout na černou barvu, což by se mohlo změnit.

Microsoft Band 2

Současná generace Microsoft Band 2 byla představena již v říjnu loňského roku. Zařízení komunikuje nejen s mobilními Windows,ale přátelí se též s dalšími systémy, jako je Android či iOS. Ve výbavě potěší GPS, kvalitní AMOLED displej, senzor srdeční činnosti nebo čip GPS. Doposud jste si Band 2 mohli pořídit výhradně s černým páskem. Nyní se však na videu objevil zaměstnanec Microsoft Panos Panay, viceprezident pro produkty Surface, na jehož ruce byl chytrý náramek připomínající Band 2, avšak s bílým páskem.

Ve hře je hned několik možných scénářů. Microsoft může plánovat ukázat novou barevnou variantu u současné generace. Na druhou stranu Band 2 se pomalu blíží ke konci své životnosti a spekuluje se o možnosti, že Panay měl na svém zápěstí předprodukční vzorek příští generace, tedy Bandu 3. Prozatím tak nelze s určitostí říci, kam budou směřovat kroky Microsoftu.

Technické parametry Microsoft Band 2

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, ? g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ne, zapínání: jiný
DisplejAMOLED, ?" (320 × 128 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS, Windows Phone
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor? mAh, nabíjení: micro USB, doba nabíjení: 1:30 hodin
Dostupnostříjen 2015, 7 500 Kč

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Michal
Za mě se teda jedná o Band 3, protože není tak tlustá přezka s baterií zespodu. Navíc když si to pak Panos uvědomí, rychle si ten rukáv zase dá dolů. Je to vidět na delším videu https://youtu.be/7kWALZUFOg0
tomas
Do tabulky o smart watch by ste si mohli doplnit akymi senzormi dany produkt disponuje...
ANO
Jinak s tema zemema .... nejbliz je to dostupne v anglii a s DPH dokonce levnejsi nez v USA .... postovne zdarma, primo z obchodu microsoftu (prekvapilo me, ze zcela regulerne dodavaji do CR:). Vyjde to pod 5 tisic.
Problem je samozrejme pri nejake reklamaci, kdyz postovne je kolem 350, coz ale zas neni asi dealbreaker (ceska posta je uplne nesmylne jeste drazsi). Nechapu, ze po EU je tak drahe postovne, to je fakt sila, kdyz z ciny chodi zasilky za 15Kc zadarmo ......
S tim EU samozrejme souvisi jeste dalsi vec, az odejde anglie z EU, tak mame po zizalkach:o) Jak s anglickym amazonem, tak s microsoftem. Jeste pripada v uvahu nemecko, ale tam nemaji vse, treba ten band tam nemaji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze