Messenger dostává skupinový video chat

5

Po nedávné aktualizaci, která přidala do Messengeru funkce podobné Snapchatu, přichází Facebook s další novinkou, která přidává skupinový video chat. Na rozdíl od předchozí aktualizace, která vzbudila vlnu nevole, po této uživatele již dlouho volají. Nová funkce je k dispozici pro Android, iOS a desktopovou verzi Messengeru.

Facebook Messenger

Spuštění video chatu ve skupinách je přitom velice jednoduché. Stačí otevřít existující skupinovou konverzaci nebo vytvořit novou a klepnout na ikonu videa v pravém horním rohu obrazovky pro vstup do videochatu. Každý, kdo je ve skupině, bude upozorněn, že začala relace videochatu a pokud chce, může se připojit jedním kliknutím.

Facebook Messenger

Skupinový video chat může být až pro 50 účastníků. Má to však svá omezení. U skupin do šesti účastníků se uvidí ve video chatu všichni v mřížkovém zobrazení. Při komunikaci více lidí se již bude všem zobrazovat pouze videostream dominantního mluvčího a ostatní se do něj mohou zapojit prostřednictvím hlasu a textu. Konkurenční Google Hangouts a Microsoft Skype přitom ve skupinových videohovorech podporují současně maximálně deset účastníků.

TIP: Facebook a Messenger pro Windows 10 obdrží videohovory

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: newsroom.fb.com, theverge.com, phonearena.com, engadget.com

Diskuze ke článku
dzaeny
Doporucuji Messenger Lite: http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/messenger-lite-3-1-release/facebook-messenger-lite-3-1-android-apk-download/
Jelikoz downgrade funguje vzdy jen par hodin a aplikace se sama aktualizuje i pres vypnute aktualizace
rrrr
Ať tu blbost co je podobná snapchatu z messengeru okamžitě odstraní, chci psát zprávy a na ostatní věci mám zbylý aplikace!!!!!
Borsuk
A pad aplikace při spusteni opet neodstranen, boze kolikata xta verze tohoto paskvilu uz tohle dela.
developer
Proto existuje messenger lite, ten funguje skvěle snad ho taky nezkazí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze