Mějte pod kontrolou své finance díky české aplikaci Wallet

Apple aplikace týdne
10
Mějte pod kontrolou své finance díky české aplikaci Wallet
  • Wallet umožňuje kontrolovat finance a zapisovat všechny příjmy a výdaje
  • Nechybí ani správa dluhů či nákupní seznamy
  • Aplikace je k dispozici zdarma, existuje však její prémiová verze, která nabízí některé funkce navíc

Wallet – Apple aplikace týdne

V dnešní době je kontrola financí ne úplně jednoduchou věcí a lidé často neví, za co peníze vlastně utrácejí. V App Storu najdeme spoustu aplikací pro správu financí, my se dnes podíváme na jednu českou. Jmenuje se prostě Wallet.

Tato aplikace pochází od českých vývojářů ze studia BudgetBakers a je samozřejmě kompletně v češtině. Uživatelské rozhraní je velmi přívětivé a pochopí ho každý. V aplikaci si lze zapisovat příjmy a výdaje, přičemž každá tato položka může mít svou kategorii. Vy tak přesně můžete vidět, za co utrácíte nejvíce peněz. Kategorií je skutečně mnoho: od nákupu jídla přes návštěvy baru až po útratu za palivo. Málokdy se vám tak stane, že v aplikaci nenaleznete položku, za kterou jste utratili peníze.

Wallet - Finance a rozpočet

Nabízí se zde samozřejmě i další možnosti jako například správa dluhů či nákupní seznamy. Všechny údaje máme navíc zobrazeny v přehledných grafech a tabulkách, a tak například snadno zjistíme, kolik za měsíc utratíme v restauracích. Nechybí ani možnost propojení účtu s bankovním účtem či zadávání trvalých příkazů.

Wallet - Finance a rozpočet

Aplikace je k dispozici zdarma, avšak pokud využijete prémiové funkce jako neomezené množství účtů, již zmíněné propojení s bankovním účtem, nebo možnost sdílet vaše platby s ostatními, budete si muset připlatit 39 Kč na měsíc či 349 Kč na rok.

Stáhnout Wallet - Finance a rozpočet

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Mirek
Když je to česká aplikace, proč nemůže být popis v appstoru česky? Pitomci!
Olilo
A kdo se s tim ma datlovat? Kdyz minimalne cast z toho co nabizi free verze ma kazde druhe internetove bankovnictvi zdarma?
ree
Dlouho dlouho jsem pouzival a celkem spokojene, jak se to aktualizovalo tak mi to neprislo k lepsimu. Konec byl propojeni s InternetBanking a jejich prekopani kategorii - to byl nejvetsi fail.
Offečka Jablečna
Do děravého droidu tak maximálně dvacku na zmrzlinu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze