Apple Pay Cash vám umožní posílat peníze přes iMessage

1
Apple Pay Cash vám umožní posílat peníze přes iMessage
  • Služba je dostupná zatím pouze v USA
  • Objevila se v nové betě iOS 11.2

S novou veřejnou betaverzí iOS 11.2. přibyla do jablečného systému zásadní novinka. Jedná se o Apple Pay Cash, což je služba, kterou nám Apple představil letos na WWDC a umožňuje posílat peníze skrz iMesssage až do výše 3 000 dolarů.

apple pay cash

Nás se ale bohužel jakožto obyvatelů ČR tato zpráva až tolik netýká. Služba je totiž dostupná zatím pouze v USA. Co se týče podpory iOS zařízení, funguje na iPhonu 6 a novějších, iPadu Pro, iPadu 5. generace, iPadu mini 3 a novějším, iPadu Air 2 a také všech generacích Apple Watch.

Službu nemusíte nijak aktivovat a pokud žijete v USA, její ikonka se vám objeví v samotném iMessage. Po rozkliknutí stačí jen zadat částku, kterou chcete poslat, případně o ní požádat, a vše potvrdit.

Zdroj: gsmarena.com, apple.com

Diskuze ke článku
Hiden
To jsou stejně šašci. Oni před x měsíci slavnostně představí funkci která bude v novém ios11, ale zapoměli už dodat, že v ios11 nebude od začátku, ale že to zase nějaký měsíc potrvá. Nedivil bych se, kdyby to šlo jen na nejnovějších iphonech, ja je tomu zvykem. A co bugy v ios, které jsou tam od vydání, výdrž telefonu mi klesla o dobrou třetinu... tohle je ta slavná podpora? Nestačím se divit jak dokáže tato příkladná podpora znehodnotit rok starý ip7.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze