Lenovo Z5 Pro se představí zítra. Podívejte se již nyní na živé fotografie

7× aktualizováno
Lenovo Z5 Pro se představí zítra. Podívejte se již nyní na živé fotografie
  • Lenovo Z5 Pro nabídne duální fotoaparát s rozlišením 24 a 16 megapixelů
  • Oficiální představení proběhne již zítra 1. listopadu 2018
  • Smartphone zaujme doopravdy tenkými rámečky a velkým displejem

Aktualizováno 31. 10. 2018 10:00

Pouhý den před světovou premiérou unikají živé snímky Lenova Z5 Pro. Spatřit můžeme výsuvný mechanismus či oblou zadní stranu s duálním fotoaparátem.

Lenovo Z5 Pro

Aktualizováno 30. 10. 2018 10:25

Lenovo Z5 Pro bude představeno cobydup a těšit se můžeme na výsuvný mechanismus à la Honor Magic 2 nebo Xiaomi Mi Mix 3. Nyní Lenovo odhalilo, co můžeme očekávat od hlavního duálního fotoaparátu. Ten se pyšní rozlišením 24 a 16 megapixelů a samozřejmě nemůže chybět ani podpora AI. Telefon je v propagačních materiálech popisován jako „vlajková loď epických rozměrů“. Není tedy žádným překvapením, že do smartphonu Lenovo nasadí to nejlepší, co má k dispozici.

Lenovo Z5 Pro

Podle viceprezidenta Chenga nás uchvátí nejen speciální noční režim Super Night Mode s podporou AI, ale i režim AI Video. Z obrázku je rovněž patrné, že i na přední straně se setkáme hned se dvěma selfie kamerkami. O kvalitách svých fotoaparátů nás Lenovo Z5 Pro bude moci přesvědčit již za dva dny, kdy dojde k oficiálnímu odhalení.

Aktualizováno 29. 10. 2018 13:55

Již za pár dní dojde k představení výsuvného Lenova Z5 Pro. Dle nejnovějších úniků by samotný mechanismus měl vydržet 300 tisíc vysunutí. Vzhledem k podpoře Dolby Atmos bude novinka očividně klást důraz také na zvukový výstup.

Aktualizováno 25. 10. 2018

Viceprezident společnosti Lenovo Chang Cheng zveřejnil teaser na chystané Lenovo Z5 Pro. Skrze něj je oficiálně oznámeno, že světová premiéra očekávaného modelu s výsuvnou konstrukcí a zřejmě čtyřmi fotoaparáty proběhne 1. listopadu 2018.

Aktualizováno 15. 10. 2018

Dnešní aktualizace se týká pojmenování budoucího smartphonu. Nakonec půjde s velkou pravděpodobností o Lenovo Z5 Pro. Spekulovaný název S5 Pro ale nepřijde na zmar. Lenovo totiž údajně chystá i verzi S5 Pro, o níž si můžete více přečíst zde.

Aktualizováno 9. 10. 2018

Nová vlajková loď od Lenova se chlubí čtyřnásobným fotoaparátem a pomalu odhaluje, jakou funkci budou jednotlivé čočky plnit. Už nyní víme, že jedna z čoček bude představovat teleobjektiv s dvojnásobným optickým zoomem bez ztráty kvality. Druhá bude zastávat funkci standardního fotoaparátu a u zbylých dvou se prozatím musíme nechat překvapit. Lenovo může nasadit černobílý, širokoúhlý nebo případně i další teleobjektiv. Zajímavostí je také, že oficiální název smartphonu je nyní Lenovo S5 Pro. Lenovo se tím chce pravděpodobně distancovat od marketingové kampaně předchozího modelu Lenovo Z5, kterou mnozí považovali za klamavou. Slibovaná absence výřezu a displej přes celou přední stranu se totiž Lenovu nakonec nepodařilo proměnit ve skutečnost.

S novým Lenovo S5 Pro by se však mohlo podařit lehce pošramocené renomé snadno napravit. Kompletního představení smartphonu se dočkáme již 16. října – tedy ve stejný den, jako mají být představeny nové Huawei Mate 20 včetně herního speciálu s pokročilým chlazením Huawei Mate 20X. Jestli může být toto načasování považováno za šťastné se teprve ukáže. Lenovo S5 Pro sice bude mít co nabídnout s výbavu v podobě 6,5palcového QHD+ displeje, 8 GB RAM nebo Snapdragonu 845, ale to i nové vlajkové lodě od Huawei se 7nm procesorem Kirin 980 či pokročilou umělou inteligencí.

Aktualizováno 1. 10. 2018

Lenovo na nic nečeká a na svůj chystaný smartphone Z5 Pro láká i nadále. Působivá nebude jen čelní strana bez výřezu, ale také zadní strana. Naznačuje to oficiální render, který odhaluje, že Lenovo Z5 Pro bude nabízet čtveřici hlavních fotoaparátů, které budou srovnány do čtvercového útvaru. Přesně uprostřed pak bude mít své místo přisvětlovací LED dioda.

Původní informace z 1. 10. 2018

Zdá se, že vylepšené verze Pro by se konečně mohlo podařit naplnit velká očekávání fanoušků Lenova, kteří mohli být u předchozího modelu Lenovo Z5 právem zklamáni. Lenovo totiž slíbilo bezrámečkový displej, který měl mít 95% poměr k přední straně smartphonu. Velkolepé sliby se však nenaplnily a jejich nesplnění bylo Lenovu často vyčítáno. Nyní Lenovo dostane příležitost vše napravit.

Lenovo Z5 Pro

Liu Jun, ředitel mobilní divize společnosti Lenovo, Lenovo Z5 Pro na chvíli odhalil během konference Lenovo Tech World 2018 v Číně. Z fotografie je na první pohled jasné, že se Lenovu tentokrát podařilo zbavit výřezu a obrovský displej obklopují doopravdy velmi úzké rámečky včetně tenké brady.

Nabízí se otázka, kam se poděly senzory, které budou složit k odemykání zařízení. Lenovo se v tomto směru pravděpodobně inspiruje Oppo Find X nebo Vivo NEX a vše podstatné ukryje do výsuvného mechanismu. Setkat bychom se mohli také s integrovanou čtečkou otisků prstů v displeji. Více informací o tomto zajímavém smartphonu včetně ceny se dozvíme již 11. října.

Diskuze ke článku
Mahesh
Thanks man!! None are updating about this. There are thousands of site and no one has an update. Please update if it releases in other countries U.S / India aswell.
pet
vzdyt to ma dole ramecek jako blazen, to pak nemusi resit ze je bez vyrezu :-)))
andrej
Podobne veľkú bradu má Xiaomi Mix a to doň zmestili aj prednú kameru.
Mário Kovačič
A ako bonus prihodia mizernú softvérovú podporu a neustále reklamácie. Mal som Z2 pro a bol to ukážkový príklad ako si Lenovo váži zákazníkov. Od nich jedine Motorolu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze