Výsuvný a špičkově vybavený Honor Magic 2 na sérii nových snímků

6× aktualizováno
Výsuvný a špičkově vybavený Honor Magic 2 na sérii nových snímků
  • Výsuvný smartphone bude lákat na 6,39palcový AMOLED displej, 3D rozpoznání obličeje a tři hlavní fotoaparáty
  • Samozřejmostí bude výkonný procesor Kirin 980, kterému sekunduje 8 GB paměti RAM a 128 GB nerozšířitelného úložiště
  • K představení magického smartphonu dojde 31. října

Aktualizováno 26. 10. 2018

Dnes se můžeme podívat hned na tři různé barevné variace chystané novinky. Detailně je vidět také výsuvný mechanismus či trojice fotoaparátů.

Honor Magic 2

Aktualizováno 23. 10. 2018

Pouhých 8 dní před oznámením smartphonu Honor Magic 2 unikají další informace o hardwarové výbavě. Za vším stojí (jako tradičně) čínská agentura TENAA. Co tedy magický telefon s výsuvným tělem nabídne? Hned po netradiční konstrukci vaši pozornost upoutá 6,39 palců veliký AMOLED displej s rozlišením 2 340 × 1 080 pixelů. Selfie kamerka ukrytá ve vyjížděcím mechanismu nabídne rozlišení 16 megapixelů a další dva speciální senzory, které umožní 3D rozpoznání obličeje uživatele. Hlavní fotoaparát na zadní straně zvládne rozlišení 16 + 24 + 16 megapixelů.

Nepřekvapí ani, že srdcem zařízení se stane nový 7nm procesor Kirin 980 a svižný multitasking bude mít pod palcem 8 GB paměti RAM. Na rozdíl od Huawei Mate 20 Pro nenabídne rozšiřitelnou paměť. Zájemci se tak budou muset spokojit s „pouhým“ 128GB úložištěm. Baterie se svými 3 400 mAh rovněž příliš nenadchne, ale alespoň se dočkáme USB-C konektoru a pochopitelně i Androidu 9 Pie. V balení bychom měli najít ochranné pouzdro a redukci z 3,5mm jacku na USB-C konektor. Zda-li se bude jednat v případě Honoru Magic 2 o stejně masivní 40W adaptér, jako u Mate 20 Pro, zatím nevíme. Po stránce rozměrů bude Honor oproti Huawei Mate 20 Pro se svými 206 gramy o 17 gramů těžší a přibližně o 3 milimetry širší, což nebude pro většinu uživatelů problém.

Aktualizováno 23. 10. 2018

Do představení očekávaného Honoru Magic 2 nám chybí týden. Výrobce na něj začíná ve velkém lákat. Nyní se můžeme podívat na nové videu, kde je novinka zobrazena ve vínově červené variantě. Ke konci lze spatřit také asistenta Yoyo. Ten však v našich končinách zřejmě nebude nijak platný.

Došlo také k úniku série oficiálně se tvářících obrázků, na kterých vidíme Honor Magic 2 v růžové a modré variantě a to včetně prodejního balení.

Honor Magic 2

Aktualizováno 22. 10. 2018

Díky sociální síti Weibo máme k dispozici pravděpodobně oficiální lifestylové snímky očekávaného Honoru Magic 2. Známe také další informace. AMOLED displej naroste na 6,4 palce a bude pokrývat drtivou většinu čelní strany. Rozlišení se zastavilo na Full HD+ hodnotě. Čelní stranu bude možné odsunout a následně se objeví nejen 16megapixelová kamerka, ale další dvě pomocné čočky pro 3D rozpoznání obličeje. Nikde nelze vidět tradiční čtečku otisků prstů, ta se tak zřejmě bude nacházet přímo v displeji. Pod kapotou se objeví procesor Kirin 980 s 8GB operační pamětí a 128GB úložným prostorem. Na zadní straně se objevuje vertikálně orientovaná sestava tří fotoaparátů s rozlišením 16 + 24 + 16 megapixelů. Mělo by se jednat o klasický fotoaparát, teleobjektiv a pomocný černobílý snímač. Baterie má kapacitu 3 400 mAh a k dispozici bude i silná 40W nabíječka.

Honor Magic 2

Aktualizováno 11. 10. 2018

Nové video představuje Honor Magic 2 ze všech možných úhlů. Bohužel toho však o chystané vlajkové lodi stále mnoho nevíme.

Aktualizováno 9. 10. 2018

Pravděpodobně nejzajímavější odhalení na IFA 2018 od Honoru nabere malé zpoždění. Kouzelný Honor Magic 2 se totiž nakonec objeví až 31. října 2018. Těšit se můžeme na superrychlé nabíjení nebo čtečku otisků prstů integrovanou ve FullView displeji.

Honor Magic 2

Původní informace z 18. 9. 2018

Na sklonku srpna v průběhu veletrhu IFA 2018 Honor na své tiskové konferenci překvapil tajným modelem Honor Magic 2. Ten výrobce ukázal pouze na své prezentaci a řekl k němu několik málo slov. Víme například, že FullView displej má být rozprostřen po celé čelní straně, kvůli čemuž nezbylo místo na fotoaparát. Čelní kamerka bude schována v útrobách a objeví se odsunutím displeje směrem dolů. Telefon bude mít také pokročilou umělou inteligenci a zbrusu nový čipset Kirin 980.

Otazníky se vznášely nad termínem představení. Ten je nyní odhalen. Výrobce totiž zveřejnil plakát, na kterém se nachází datum 26. října. V tento den bychom se tedy dost možná revolučního smartphonu řady Honor měli dočkat.

Diskuze ke článku
fryy
toto dokázal huawei? tomu neverím. to musí byť kópia nejakého utajeného iphonu.
Lukáš Brázda
Lukáš Brázda
To už rovnou mohli vyrobit něco na způsob Nokie N95 - zeshora foťák, zespodu klávesnice
Filip
Nápad na vysunování dobrej, nicméně nepraktickej pokud budete chtít telefon odemykat skenováním obličeje. Kamera bude beztak jako u všech ostatních honorů na hovno a zbytek výbavy je zase moc přehnanej. Klidně bych ubral ramky, dal horší procesor, zvednul o něco málo cenu a dal tam značkový foťák.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze