LG Optimus One a Samsung Galaxy S: update na Android 2.3

4

Ještě před pár dny společnost LG avizovala, že její model Optimus One není po hardwarové stránce technicky přizpůsobilý pro update Gingerbread. Nyní však výrobce otočil, a říká že nakonec připravuje update, spolu se Samsungem, který chystá update i pro Galaxy S.

Před pár dny společnost LG na sociální síti facebook avizovala, že Optimus One nemůže dostat update na android Gingerbread 2.3 - jako hlavní důvod uváděl nedostatečně výkonný procesor 600 MHz. Nyní však pozměnil svůj názor, a tvrdí, že řada Optimus by měla dostat nejnovější nejnovější update na Gingebread. Čeká už jen na technickou dokumentaci ohledně kompatibility.

LG Optimus One
TIP! přečtěte si recenzi LG Optimus One

I samotný Samsung kráčí ve stejných šlépějích, prozatím také čeká na podklady ohledně update, a poté se rozhodne, zda Galaxy S obdrží nejnovější update či ne. Přesto se už na síti Twitter, přesněji indického zastoupení tamního Samsungu objevila informace, že Galaxy S má přislíbený update na Gingerbread.

Samsung I9000 Galaxy S
TIP! nenechte si ujít recenzi Samsungu I9000 Galaxy S

Tato zpráva je sice potěšující, ale vzhledem k tomu, že i současné době není samozřejmostí update na Froyo pro každou zemi, po půl roce od vydání, můžeme spekulovat nad tím, kdy se uživatelé dočkaji Gingerbreadu, sám tipuji datum letních prázdnin, čili přelom července/srpna.

TIP! nenechte si ujít podrobné preview nové verze androidu Gingebread 2.3

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
mám Samsung Galaxy i5801 (Orange), má to Android 2.1 Eclair, neví někdo, jestli bude také upgradován aspoň na 2.2 Froyo ?
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den, výrobce se bohužel zatím nezmiňuje o tom, že by plánoval Froyo i pro Galaxy 3.
Eeepik
"tvrdí, že řada Optimus by měla dostat nejnovější nejnovější update na Gingebread."
Znamená to, že se dočká i starsi LG GT540 Optimus?
Michal Kostka
Michal Kostka
Pro GT540 zatím nejsou potvrzené informace o tom, že by výrobce plánoval update na Froyo.

Pro modely Galaxy 3 a 5 - dnes se objevily nové informace, že Samsung plánuje update na Froyo :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze