LG odhalilo tři novinky s 6,5" displejem, 4× fotoaparátem a 4 000mAh baterií

6
LG odhalilo tři novinky s 6,5" displejem, 4× fotoaparátem a 4 000mAh baterií
  • Nejlépe vybavené LG K61 se chlubí 48Mpx hlavním snímačem a 4 GB RAM
  • Prozatím nemáme informace o cenách ani čipsetu
  • K nabíjení poslouží USB-C

LG dnes na oficiálních stránkách lgnewsroom.com v tichosti představilo trojlístek telefonů K61, K51S a K41S, které se chlubí 6,5" displejem a baterií o kapacitě 4 000 mAh. Ve výbavě dále nechybí USB-C , čtečka otisků prstů na zádech a dokonce ani vojenská certifikace odolnosti MIL-STD 810G. Po vzoru Realme mají navíc všechny tři smartphony hned čtyřnásobný zadní fotoaparát.

Nejlépe vybavené LG K61 se chlubí obrazovkou s poměrem stran 19,5:9, rozlišením Full HD a poměrně širokou bradou. Na zadní straně pak najdeme hlavní snímač o rozlišení 48 megapixelů, jemuž sekunduje 8Mpx ultraširokoúhlý objektiv. Výrobce neopomněl přidat 5Mpx senzor hloubky a také makro snímač o průměrném rozlišení 2 megapixelů. Výbavu doplňují 4 GB operační paměti a 64/128GB úložiště rozšiřitelné o microSD kartu.

LG K51S nabízí mírně protáhlejší obrazovku s poměrem stran 20:9 a nižším HD+ rozlišením. Na zádech pak na uživatele čeká 32Mpx hlavní snímač, 5Mpx ultraširokoúhlý objektiv a dvojice 2Mpx senzorů pro makro a bokeh efekt. Selfie kamerka má slušné rozlišení 13 Mpx. Telefon bude nabízen s 3 GB RAM a 64GB úložištěm.

LG K41S má rovněž poměr stran 20:9 i rozlišení HD+. Na zádech najdeme 13Mpx hlavní snímač, 5Mpx ultraširokoúhlý objektiv, ale i makro a bokeh snímač o shodném rozlišení 2 megapixely. Selfie kamerka má rozlišení 8 megapixelů a o výkon se stará 3GB RAM + je k dispozici 32GB (rozšiřitelné) úložiště.

Telefony se začnou prodávat v průběhu druhého čtvrtletí letošního roku ve Spojených státech amerických, následně se dostanou na evropské a asijské trhy. O cenách ani bližších specifikacích (například o použitém čipsetu) v současnosti bohužel nemáme informace.

Diskuze ke článku
pikatchu
A zase to mavatko odolností MIL-STD 810G. Xiaomi s tim mavat u vetsiny modelu nemuze a prodava jak vztekly :o) Kdepak, u LG lepe uz bylo.
rrr
Ta dolní brada je fakt hnusná. Někdo by měl konečně udělat symetrický telefon. Ale jsem zvědavý na vlajkový model od LG.
Carda
Já vidím jen tři nudle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze