LG s Androidem 10 přinese také vlastní desktop režim pro mobily

14
LG s Androidem 10 přinese také vlastní desktop režim pro mobily
  • LG připravuje pro své vrcholné mobily Android 10
  • V rámci aktualizace dojde i na přidání desktopového režimu
  • Jedná se o konkurenci pro DeX od Samsungu

Dnešní chytré telefony zastávají nespočet různých funkcí. Dokáží dokonce i nahradit klasický stolní počítač, alespoň v omezené míře. Své řešení má již více než dva roky Samsung, který jej označuje jako DeX. Delší dobu na desktopovém režimu pracuje také Huawei a pozadu nechce zůstat ani LG. Nyní nás xda-developers.com informoval o tom, že LG v rámci aktualizace svých telefonů na nejnovější Android 10 přidává i svůj desktopový režim.

LG Desktop režim
Desktopový režim od LG

V tuto chvíli se aktualizace na Android 10 s nadstavbou LG UX 9.0 týká například G8s ThinQ a V50 ThinQ. Oba smartphony máte možnost pomocí patřičného kabelu propojit s displejem. Zapotřebí je kabel, který má na jednom konci USB-C a na druhém HDMI. Po propojení se na vašem telefonu objeví informace o sdílení obrazovky. Výsledný desktopový režim je velmi podobný DeXu od Samsungu. Máte možnost spouště samozřejmě více oken a pohodlně s nimi pracovat. Nechybí také plocha, kam lze umístit zástupce nejčastěji spouštěných aplikací.

Diskuze ke článku
Me
Vážně je v titulku "stolní režim"? :D
Carda
V LG si vzpomněli celkem brzo :D I můj starý Mate tuhle možnost má od začátku :D
q2
To by mě zajímalo, kolik lidí tohle používá.
XYZ
Být LG, tak už se zaměřuju jen na televize, pračky a ledničky. To jim jde líp než mobily s příšerným poměrem cena výkon, které o sobě nedávají vědět žádnou reklamou a kde celou Evropu zastupuje akorát Polsko.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze