LG chystá Windows Phone střední třídy: máme fotografii (aktualizováno)

Výrobce LG nám plánuje v brzké době odhalit svůj další přístroj, kterým by měl být smartphone střední třídy s operačním systémem Windows Phone. Nový obrázek odhaluje server PocketNow a i když se může zdát, že se jedná o dříve neviděný přístroj, zdání klame. Na obrázku totiž vidíte dlouze spekulovaný model LG Fantasy.

Aktualizováno 10.2.2011 13:05 - Nové fotografie

Uběhl sotva jeden den a na internet unikla pětice špionážních fotografií tajného LG s operačním systémem Windows Phone. Nedočkali jsme se ale žádných podrobnějších specifikací. Spekuluje se pouze nad přítomností čipu NFC. LG Fantasy by měl být představen během prvního čtvrtletí, pravděpodobně tedy na MWC 2012 v Barceloně.

Uniklé snímky LG Fantasy

Původní informace z 9.2.2011

Pod tímto kódovým jménem alespoň přístroj figuroval doposud. Již ke konci minulého roku jsme vás informovali o úniku dalších fotografií tohoto přístroje a nyní můžeme dát dohromady celkový obrázek.

Zleva zbrusu nová fotografie, zprava starší verze.

LG Miracle, jak se nejspíše přístroj bude jmenovat, má přijít s operačním systémem Windows Phone Mango a z dřívějších spekulací víme i některé specifikace. Patří mezi ně NOVA displej s úhlopříčkou 4 palce a WVGA rozlišením, standardní 1 GHz procesor, 5 MPx fotoaparát s přední VGA videokamerkou a 8 GB interního úložiště. Telefon by se měl pochlubit i plným spektrem připojení, od HSPA a Wi-Fi až po Bluetooth 3.0.

Oficiální představení očekáváme na brzké výstavě MWC v Barceloně. Do té doby nemůžeme zcela jistě vědět, zda se jedná o jeden a ten samý přístroj a nakolik důvěryhodné jsou uniklé informace.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
loller
Design teda nic moc, ale od Optimusu 7 je to pokrok, zamrzí jen menší paměť, a oproti konkurenci slabší procesor a display...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze