Let do vesmíru a další skvělé hry

FreeBox
Let do vesmíru a další skvělé hry
  • Jak se asi cítí boss v jeskyni, když na něj neustále útočí otravní hrdinové?
  • Zahrajeme si také na princeznu ve věži a odletíme do vesmíru
  • Právě čtete dvoustý FreeBox

Je to téměř neuvěřitelné, ale právě čtete dvoustý díl seriálu FreeBox. Pro zajímavost, první díl vyšel 19. 07. 2013 a ještě neobsahoval video. Podoba se však za tu dobu příliš nezměnila. Už před těmi pěti lety jsme si ukazovali čtyři hry zdarma a už tehdy články vycházely v pátek. Kdo je s námi celou dobu, dostal tak tip na 800 her. Vůbec si nedovedu představit, že jsem jich tolik skutečně hrál. Dlouhou dobu jsme také drželi alespoň jeden titul pro Windows Phone, což bylo postupně těžší a těžší, až nám tato platforma téměř úplně umřela. Ale nebudeme to protahovat, jde tu především o hry.

FreeBox #200 – skvělé hry zdarma

Like A Boss

Snad jste si nejednou říkali, že být pánem podsvětí musí být náročný a velmi nevděčný úkol. Sedíte si na truhle plné artefaktů, třímáte obří zbraň a neustále se vás pokouší zabít otravní hrdinové. Tato hra vám ukáže právě tu druhou stranu mince, jak to vypadá z pohledu záporáka, když mu do jeskyně vtrhne banda hrdinů. Vyberete si jednoho ze zlosynů a vyrazíte na likvidační párty. Tentokrát hrdinům ukážete, zač je toho loket!

Like a Boss!

Stáhnout Like a Boss!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Mad Skills BMX 2

Nejsem ten typ, který by se rád předváděl, ale na telefonu? To je jiná! V této hře vás čeká rychlá jízda na BMX, přičemž jádrem úspěchu je především správné odhadnutí terénu a bleskové reakce. Pokud chcete vyhrát, musíte se naučit přejíždět zvlněný terén, ve správnou chvíli vyskočit a jindy se naopak přilepit k zemi. Kampaň vás postaví na stále těžší tratě, ale zařádit si můžete i v multiplayeru.

Mad Skills BMX 2

Stáhnout Mad Skills BMX 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Once Upon a Tower

Představte si, že vás jako malou princeznu uvězní ve věži, na jejíž střeše číhá strašlivý drak. Neustále jen čekáte a čekáte a všichni hrdinové jsou přitom nemehla, která se nechají sežrat či sežehnout. Jednoho dne však i věčně usměvavé princezně dojde trpělivost a vezme osud do vlastních rukou. Hra je o propadávání věží a překovávání překážek a je to vážně humorný zážitek.

Once Upon a Tower

Stáhnout Once Upon a Tower

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Space Frontier

Let do vesmíru je něco, co nás snad nikdy nepřestane fascinovat. Lidé jsou bytostně spjatí se Zemí a přitom se z ní nadšeně snaží dostat. Elon Musk a jeho zápal jsou toho důkazem. Jestli si chcete vyzkoušet odpálit raketu do vesmíru, můžete si to natrénovat v tomto velmi přesném a hyper-realistickém simulátoru od Ketchapp.

Space Frontier

Stáhnout Space Frontier

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze