Kuriozita: lidé v Praze čekají na HTC Evo 3D ve frontě 2 dny

11

O nové HTC Evo 3D je v Praze opravdový zájem. Stovka lidí čeká před prodejnou více než 1,5 dne na to, až si bude moci novinku v pátek ráno zakoupit za 7500 Kč.

Na HTC Evo 3D čekají lidé téměř dva dny na ulici

Když jsme vás na začátku týdne informovali o zahájení prodeje HTC Evo 3D, které bude tradičně opět podpořeno marketingovou akcí, netušili jsme, že bude o novinku takový zájem. Značkový obchod HTC v Praze v ulici Na Poříčí opět připravil marketingovou akci, v rámci které dostane prvních 100 lidí nové HTC Evo 3D za poloviční cenu, tedy za 7 500 Kč. Podmínkou však je, aby si zájemci přinesli vlastní po domácku vytvořené brýle, které při zakoupení telefonu symbolicky zahodí a předají obsluze.

První čekající dorazili dva dny před zahájením prodeje

TIP: více o akci na HTC Evo 3D zde

Dle příspěvků na naší Facebook stránce a stránce HTC Fans začali někteří lidé čekat na svůj nový 3D telefon už ve středu ráno, tedy zhruba 48 hodin před zahájením prodeje, které se koná v pátek v 9:00. Již ve středu ve večerních hodinách dorazil poslední stý člověk. V noci sice pár lidí odešlo, ale uvolněná místa rychle zaplnili nově příchozí. Většina lidí si telefon chce ponechat, ale řada lidí plánuje telefon obratem s výrazným ziskem prodat.

Přečtěte si preview HTC Evo 3D

Více než 30 hodin před zahájením prodeje bylo plno - na Evo 3D čeká 100 lidí na ulici

Jedná se tak zatím o bezkonkurenčně nejúspěšnější akci značkové prodejny HTC v Praze. Zatímco o HTC Flyer byl velmi malý zájem, model Sensation nebo Desire HD přilákal velké množství lidí. Nikdy však ve frontě nečekali tak dlouho, jako nyní. Co na takto dlouhé čekání na nový telefon říkáte?

Zdroje: facebook.com, facebook.com

Diskuze ke článku
Vlastik80
Typické Čecháčkovství- jak kdysi fronty na banány, je vidět že oproti zahraničí máme ještě HODNĚ co dohánět...
Daniel
Jako třeba čekat dva měsíce místo dvou dní?
Radim
Za poloviční cenu bych tam stejně nestál, ale jako reklama je to pro HTC dobré.
hujer
Já bych tam nestál, ani kdyby mi ten klump dávali zadara

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze