Výrazná sleva HTC Evo 3D : jen za 6 990 Kč včetně DPH

7

Špičková smartphone HTC Evo 3D se dočkal výrazného snížení ceny v mnoha e-shopech. Za necelý 7 tisíc korun si tak můžete pořídit výborně vybavený telefon s Androidem, rychlým procesorem, 3D displejem a schopností pořizovat a přehrávat 3D nahrávky.

Ještě koncem roku jste mohli 3D telefon HTC Evo 3D pořídit za cenu přesahující 12 tisíc Kč. Před několika dny se však objevilo oznámení o výrazné slevě v internetovém obchodě Datart, který HTC Evo 3D sliboval naskladnit 5.1. za koncovou cenu pouze 6 990 Kč včetně DPH. Během uplynulých dní se přidaly další e-shopy (například Sunnysoft nebo x-store), ve kterých lze momentálně tento špičkový telefon koupit za stejnou cenu. Ve všech případech se tak jedná o slevu o více než 40% a koupit takto vybavený telefon za podobnou částku je opravdu unikátní, zvláště když uvážíme fakt, že přímý konkurent v podobě LG Optimus 3D se nadále prodává za cenu kolem 12 tisíc Kč.

TIP: přečtěte si naší recenzi HTC Evo 3D

HTC Evo 3D je prvním 3D telefonem výrobce HTC a jedním ze dvou takových 3D přístrojů (společně s LG Optimus 3D) na českém trhu. Disponuje operačním systémem Android, velkým 4,3 palcovým displejem s možností 3D zobrazení bez nutnosti brýlí, 5 Mpx fotoaparátem a 3D kamerou s HD záznamem nebo dvoujádrovým procesorem s taktem 1,2 GHz. Telefon byl představen na jaře roku 2011 a v České republice se začal prodávat v srpnu 2011.

TIP: přečtěte si naše porovnání 3D telefonů

Diskuze ke článku
JEEF
co moze byt podla vas pricinou zlacnenia tak draheho stroja??? inak fakt dobra zlava dumem ze si ho kupim?
Jenda
Diky teto sleve dle meho nazoru telefon s nejlepsim pomerem vykon/cena, sam jsem si jej za cenu 6990 Kc ihned poridil :)
skileton
dnes je 8.1. a cena podla heureky je 6790
skileton
dnes je 8.1. a cena podla heureky je 6790

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze