HTC Evo 3D v pátek v ČR s vlastními HTC brýlemi za 7 500 Kč

6

HTC si jako obvykle připravilo speciální akci. Tentokrát při zahájení prodeje svého smartphonu HTC Evo 3D, který nabízí 3D displej a dvojici stereoskopických kamer. Na tuzemském trhu se postaví přímo proti LG Optimusu 3D, které bylo doposud jediným "3D mobilem" na našem trhu.

České zastoupení tchajwanského výrobce HTC je už pověstné svými akcemi při příležitosti oficiálního zahájení svých klíčových smartphonů na našem trhu. Pokaždé připraví speciální akci, při které si prvních 100 zákazníků může zakoupit přístroj s výraznou, většinou poloviční slevou oproti běžné ceně. Podmínkou bylo v minulosti například dorazit v oblečení s motivy HTC, tedy zelenou barvou nebo v jiných kostýmech. Podívat se můžete například na zahájení prodeje prvního dual-core HTC, modelu Sensation, na kterém se sešel rekordní počet čekatelů, a u kterého naše redakce samozřejmě nemohla chybět.

HTC Evo 3 - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - HTC představilo novinky: EVO 3D a tablet EVO View

Tuzemské zastoupení se nenechalo zahanbit ani tentokrát a podobnou akci připravilo i při příležitosti uvedení na trh 3D Androida HTC Evo 3D. V pátek 5.8.2011 od 9:00 můžete v HTC brand shopu v Prze v ulici Na Poříčí 26 získat tento telefon za zajímavou cenu 7500 Kč. Podmínkou je vyrobit si brýle, které budou ozdobeny HTC barvami, symboly a dalšími motivy dle vašeho uvážení. Brýle budou kupujícím vyměněny za telefon. Akce platí opět pro prvních 100 zákazníků. Jedna osoba může zakoupit maximálně jeden telefon. Na místě bude jako obvykle organizátor, který bude vést pořadník. Dle našich zkušeností z minulých akcí vážným zájemcům doporučujeme dorazit zhruba 20 nebo více hodin předem.

Technické parametry HTC EVO 3D

Kompletní specifikace
Konstrukce126 × 65 × 12,1 mm, 170 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4,3" (960 × 540 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 560 × 1 920), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S3 MSM8260, CPU: 2×1,2 GHz
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 1 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 3.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 730 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostčervenec 2011, 14 999 Kč

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Patas
blázni kdo tam jdou udělat ze sebe na jeden den bezdomovce i když odměna je sladká
pudlik
ani tv, ani mobily s tím neuspějí - je to výstřelek, který bude záhy zlikvidován zdravotními problémy, což se už ukazuje a dokazuje.
securid
3D Brejle a vejrat na mobil to je šaškárna.
jožo
a aký je efekt toho 3D je ho na tom mobyle fakt velmy pekne vydieť alebo je na nerozoznanie od 2D ? je vydieť tu hlbu pekne že až predmety ako keby vystupovali z mobylu ? dakujem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze