Kompaktní a odolný, takový má být chystaný Samsung Galaxy XCover 5

2× aktualizováno
Kompaktní a odolný, takový má být chystaný Samsung Galaxy XCover 5
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Displej by měl mít HD+ rozlišení a 5,3palcovou úhlopříčku
  • Interní paměť pojme 64 GB dat
  • Hlavní fotoaparát nabídne 16megapixelové rozlišení

Aktualizováno 4. 3. 2021

Blížící se Samsung Galaxy XCover 5 získává velmi reálné obrysy, a to díky informacím od winfuture.de. Získali jsme například oficiálně se tvářící obrázky nebo poměrně podrobné specifikace. Telefon nabídne v těle o velikosti 147,1 × 71,6 × 9,2 mm 5,3palcový HD+ displej, který bude chráněn sklíčkem Gorilla Glass 6. Dojde samozřejmě také na nejnovější Android 11. K představení novinky by mělo dojít již během března.

Samsung Galaxy XCover 5
Samsung Galaxy XCover 5

Aktualizováno 15. 2. 2021

O chystaném odolném Smasungu přinesl nové informace server winfuture.de. Dozvídáme se, že bude skutečně osazen Androidem 11 a také cenu. Ta by se měla pohybovat kolem hranice 7,5 tisíce korun, díky čemuž půjde nadále o cenově dostupnější alternativu modelu Galaxy XCover Pro.

Původní informace ze 3. 2. 2021

Dva roky po představení Samsungu Galaxy Xcover 4s bychom se mohli dočkat nástupce v podobě modelu Galaxy XCover 5, který opět, nepřekvapivě, zamíří spíše do nižší třídy. Alespoň tomu odpovídají specifikace, které zveřejnil @Sudhanshu1414 na Twitteru. Dozvídáme se, že displej by měl mít 5,3palcovou úhlopříčku a HD+ rozlišení.

Pod kapotou by měl být Exynos 850 společně se 4GB operační pamětí a 64GB úložištěm. Samozřejmostí bude odolné tělo a certifikace IP68, což znamená, že telefon nerozhází voda ani prach. Kapacita baterie bude jen 3 000 mAh, ale s ohledem na nijak velký displej to bude více než dostatečné. Stejně tak podpora 15W nabíjení. Zmiňuje se přítomnost 16megapixelového zadního a 5megapixelového čelního fotoaparátu.

Chystaný mobil by měl samozřejmě nabízet nejnovější Android 11, USB-C nebo podporu LTE. Dodávat by se měl výhradně v černé variantě. Na více informací si však ještě budeme muset počkat, což platí i o termínu případného představení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze