Když může Nokia, tak i Motorola. Ve vzduchu visí návrat řady RAZR

4
Když může Nokia, tak i Motorola. Ve vzduchu visí návrat řady RAZR
  • Zástupce společnosti Lenovo připustil možný návrat legendární řady RAZR
  • Vše bylo řečeno v souvislosti se skládacími telefony
  • Připomeňme, že původně šlo o tenká véčková zařízení

Retro mánie kolem mobilních telefonů započala ve velkém v loňském roce, kdy Nokia znovuzrodila legendu jménem 3310. V letošním roce Finové navazují neméně legendární a dokonce vysouvací Nokií 8110. Zdá se, že Nokia inspirovala i někoho dalšího. Konkrétně čínské Lenovo. Říkáte si, že Lenovo žádné legendy nemělo? Pravda, žádný ikonický model z přelomu století logo Lenova nenesl. Nesmíme však zapomínat, že Lenovo aktuálně vlastní značku Motorola. A zde již ikonické modely rozhodně najdeme.

Aktuálně byl zástupce Lenova dotazován na případné oživení značky RAZR. Na tento přímý dotaz bylo novinářům odpovězeno, že s nastupujícími technologiemi skládacích telefonů se očekává, že může dojít i na realizaci zbrusu nových modelů, které by mohly nějak souviset s položenou otázkou. Tím tak zástupce Lenova rozhodně nevyloučil návrat značky RAZR, avšak ani jsme se nedozvěděli mnoho konkrétního.

Můžeme si připomenout, že řada RAZR patří mezi vůbec ty nejúspěšnější od Motoroly. Celosvětově se různých telefonů prodalo přes 130 miliónů kusů. Vůbec první Motorola RAZR V3 byla světu představena v roce 2004 a jednalo se o stylové véčko s velmi tenkou konstrukcí a například leptanou klávesnicí. Možná si také vybavíte ikonickou přezdívku „žiletka“, která odkazovala na již zmíněnou tloušťku. Návrat této řady by tak jistě byl zajímavý, avšak s největší pravděpodobností již nikoliv spjatý s kdysi oblíbenými véčky.

Zdroj: techradar.com

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
No, takový moderní RAZR by se mi velice líbil... To by asi bylo nejlepší, co by dnešní doba mohla nabídnout...
S LTE, GPS, navigací... OK, dost snění.
zito
Já som též spokojny ak by mozu nech sa paci
Yegor
Kéž by :-)
Mojito
Tak krásný mobil jsem už dlouho neviděl...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze