Spousta nových Motorol za dveřmi. Čekejte protáhlé displeje a duální fotoaparáty

14
Spousta nových Motorol za dveřmi. Čekejte protáhlé displeje a duální fotoaparáty
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Motorola má v rukávu nespočet novinek, ukáže je zřejmě v Barceloně
  • Společným jmenovatelem mají být protáhlé displeje a duální fotoaparáty
  • Představit se má také speciální Moto Mods s podporou 5G sítí

Zdánlivě spící značka Motorola se již za několik týdnů probudí ve velkém. Naznačují to nejnovější úniky, které nám částečně poodhalují chystané telefony Moto G6, G6 Plus, G6 Play, Moto X5, Moto Z3 a Moto Z3 Play.

Motorola Moto G6

Začněme řadou G, která dostane velké protáhlé displeje. Základní varianta G6 by měla mít 5,7palcový displej s Full HD+ rozlišením, procesor Snapdragon 450, 3 až 4GB operační paměť nebo až 64GB interní úložiště. Hlavní fotoaparáty poskytnou kombinaci 12megapixelového a 5megapixelového rozlišení. Čelní kamerka pak pořídí až 16megapixelové selfies. Varianta Plus by měla mít silnější procesor Snapdragon 630.

Motorola Moto G6 a Moto G6 Plus

Další novinkou má být Motorola Moto X5, která na první pohled vypadá velmi stylově. Spatřit můžeme inspiraci Applem, neboť velký 5,99palcový displej bude ve své horní části vykrojený čelním reproduktorem. Vyčíst z obrázku můžeme také přítomnost duálního fotoaparátu nejen na zadní straně, ale rovněž na přední.

Motorola Moto X5

Vrcholem nabídky bude i v letošním roce řada Moto Z, konkrétně modely Moto Z3 a Z3 Play. Oba mají disponovat moderním procesorem Snapdragon 845 a 6palcovým displejem s poměrem stran 18:9. Řada Z je také vybavena schopností pracovat s rozšiřujícími moduly Moto Mods.

Motorola Moto Z3

A právě i na ty by měla v rámci představovací akce dojít řeč. Motorola by měla představit zbrusu nový Moto Mod, který by měl telefonu dodat podporu sítí 5G, jak naznačuje logo na zadní straně. Lze předpokládat, že tento doplněk bude nabízen jen na několika vybraných trzích, kde již v letošním roce dojde ke spuštění sítí 5. generace. Jak asi správně tušíte, u nás to nebude. K představení všech novinek by mohlo dojít na sklonku února v rámci veletrhu MWC 2018.

Moto Mods 5G
Diskuze ke článku
Kensi Blye Deeks
Kensi Blye Deeks
Z3 play že by měla 845? to silně pochybuji
Carda
Tak že protáhlé displeje jo? To už i Motorola (Lenovo) ztratí soudnost.
SV
Hlavně ať ty telefony nemájí sklo na zádech tento trend je nesmysl.
Josef Kubeš
Josef Kubeš
No ta Z3 s kombinací s keyboard modem by mohla být výborná...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze