Nokia 5.3 bude nabízet 4 fotoaparáty. Představí se zřejmě příští týden

aktualizováno
9
Nokia 5.3 bude nabízet 4 fotoaparáty. Představí se zřejmě příští týden
  • Mělo by se jednat o očekávaný model Nokia 5.3
  • Ve výbavě se objeví 64GB interní paměť
  • K představení by mělo dojít 19. března

Aktualizováno 10. 3. 2020

Uživatel @zoonokia na Twitteru zveřejnil obrázek údajné Nokie 5.3. Právě tak se má nakonec jmenovat model, jemuž se přezdívalo Captain America a současně se spekulovalo o názvu Nokia 5.2. Vidíme zadní stranu telefonu se čtyřmi fotoaparáty, které mají mít 16, 5, 2 a 2 megapixely. Poslední dva jmenované mají mít na starost práci s hloubkou ostrosti a makro snímky. K představení by mělo dojít 19. března, kdy Nokia potvrdila tiskovku.

Nokia 5.3

Původní informace u 3. 2. 2020

Evan Blass nás informoval na Twitteru o chystané novince od HMD Global. Mělo by se jednat o Nokii 5.2, které je zřejmě v vývojové fázi přezdíváno Captain America. Zda bude mít něco společného s marvelovským hrdinou, je otázkou. Z dostupných fotografií bychom tak mohli označit snad jen kruhový modul fotoaparátů, který by mohl vzdáleně připomínat štít Kapitána Ameriky. Jinak půjde o vcelku obyčejný telefon s drobným výřezem.

Nokia 5.2

Nakousli jsme modul fotoaparátů, na zadní straně budou celkem čtyři, což je v nižší střední třídě prozatím spíše neobvyklé. Známe 64GB interní paměť a 6GB RAM. Příslušnost k levnějším telefonům naznačuje i čtečka otisků prstů na zadní straně. Blass odhalil také startovací cenu pro americký trh. Nokia 5.2 by se měla začít prodávat 4. března za 180 dolarů, což je v přepočtu necelých 5 tisíc korun s daní. Premiéra by měla proběhnout na MWC 2020, což naznačovaly již dřívější zprávy.

Diskuze ke článku
Carda
Kapitán Amerika by se za takový mobil styděl :-D
G
Ostatní výrobcovia 2020: ohybné mobily, displeje bez rámikov. Nokia 2020: centimetrová brada a výrez pre hornú kameru.
Petr, Liberec
G a XYZ , Přesně tak.
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Leda prd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze