Nokia Clarity Earbuds 2+ jsou sluchátka s dlouhou výdrží

1
Nokia Clarity Earbuds 2+ jsou sluchátka s dlouhou výdrží
Fotografie: HMD Global
  • Sluchátka lze připojit až ke dvěma zařízením současně
  • Nechybí aktivní potlačení okolního hluku
  • Výdrž se může vyšplhat až na 35 hodin

Společnost HMD Global pod značkou Nokia nevydává jen mobilní telefony, ale rovněž příslušenství. Nejnověji představila nová bezdrátová sluchátka Nokia Clarity Earbuds 2+, která spadají přibližně do střední třídy.

Nokia Clarity Earbuds 2+

Konstrukčně se jedná o špuntová sluchátka s nožičkou, která jsou postavena na platformě Qualcomm S3 Sound s podporou aptX. Aktivní uživatele jistě potěší mírně zvýšená odolnost se stupněm krytí IPx4, což v praxi znamená, že sluchátkám nevadí pot či lehký déšť. Nechybí technologie aktivního potlačení okolního hluku (ANC) a komfort při práci i možnost připojit dvě různá zařízení. Sluchátka tak mohou být spárována s vaším počítačem i telefonem. Vy posloucháte hudbu, avšak jakmile vám někdo volá, můžete si hovor z telefonu pustit přímo do sluchátek.

Nokia Clarity Earbuds 2+

S vydrží to vypadá velmi dobře. Každé sluchátko je osazeno 48mAh baterií a v pouzdře se nachází dokonce 500mAh . Výdrž sluchátek se pohybuje kolem 7 hodin s aktivním režimem potlačení okolního hluku, společně s pouzdrem až 35 hodin.

Nokia Clarity Earbuds 2+

Nokia Clarity Earbuds 2+ se nabízí ve fialové, rudé a šedé variantě, přičemž cena je na trzích Evropské unie stanovena na 92 eur, což je zhruba 2 300 Kč.