Véčková Nokia 2660 Flip s velkými tlačítky nabízí nové barevné varianty

1
Véčková Nokia 2660 Flip s velkými tlačítky nabízí nové barevné varianty
Fotografie: HMD Global
  • Zelená a růžová přichází na český trh
  • Cena telefonu je stanovena na 1 690 Kč

Loni představená Nokia 2660 Flip prezentuje segment opět oblíbených véčkových telefonů se základní výbavou, které však dávají na výběr těm, jež z nějakého důvodu nechtějí chytrý telefon. Naopak ocení praktickou konstrukci či velkou klávesnici pro psaní zpráv. Velmi stylově a pohodlně se u véčkového telefonu přijímají a ukončují hovory. Postačí totiž jen telefon otevřít, respektive zavřít. Doposud byla však na českém trhu oficiálně dostupná výhradně černá varianta, která nemusí sednout každému.

Nokia 2660 Flip

Paleta dostupných barev se však oficiálně rozrostla už v létě, o něco déle jsme ale museli počkat na českém trhu. V těchto dnech však Nokia 2660 Flip v zelené a růžové konečně dorazila. Samozřejmě na trhu nadále zůstává i konzervativněji laděná černá. Potěšující je, že nové barevné varianty nepostrádají nic z výbavy a nemají ani odlišnou cenu. Ta je nadále stanovena na 1 690 Kč.

Samotná Nokia 2660 Flip má velký vnitřní displej s QVGA rozlišením a pohodlnou klávesnici pro psaní SMS. Dostalo se také na SOS tlačítko, které můžete znát spíše ze seniorských telefonů. Mobil má i sekundární venkovní displej, tudíž i bez otevření uvidíte zmeškané události, případně kdo vám právě volá. Spolehnout se můžete na MP3 přehrávač či FM rádio a volání skrze VoLTE. Zamrzí také nasazení jen VGA fotoaparátu, protože takto nízké rozlišení se nehodí vůbec na nic.

Nokia 2660 Flip

Rozměry108 × 55 × 18,9 mm, 123 g
DisplejTFT TN, 2,8" (240 × 320 px)
Fotoaparát0,3 Mpx
Procesor
Paměťúložiště: 128 MB, microSDHC
Akumulátor1 450 mAh
tisková zpráva,