Telefony Nokia zatím nekončí. HMD chystá novinky, včetně Barbie mobilu

Telefony Nokia zatím nekončí. HMD chystá novinky, včetně Barbie mobilu
  • Nový mobil s logem Nokie bude představen letos v květnu
  • O měsíc později dorazí retro véčko ve stylu Barbie
  • Během léta by mohly dorazit smartphony HMD

Do španělské Barcelony se vydala i společnost HMD Global, která v posledních letech využívá značku Nokia pro chytré telefony. Poměrně nedávno jsme se dozvěděli informaci, která naznačovala, že by s telefony Nokia mohl být definitivní konec. Zástupci společnosti však tyto informace lehce rozptýlili, neboť potvrdili příchod nového mobilu Nokia, který bude oficiálně představen v květnu letošního roku.

HMD Global

Celkově zástupci HMD Global vlastně neřekli nic konkrétního, a tak je i budoucí telefon Nokia zahalen tajemstvím a vystačit si musíme s příslibem a rozkostičkovanou fotografií. Z té je však patrné, že půjde spíše o dostupnější mobil, možná i s alfanumerickou klávesnicí, neboť lze odhadovat, že na zádech bude jen jeden fotoaparát. Společnost však připravuje i chytré telefony, které rovněž ve formě nedokonalého obrázku vidíme na fotografii výše. V tomto případě už lze ale s jistotou říci, že půjde o smartphony, které by s velkou pravděpodobností mohly nést logo HMD Global. Jejich představení je plánován na červenec letošního roku.


Dost možná nejzajímavěji působí oznámení partnerství se společností Mattel. Toto spojení přinese výsledky velmi brzy, a to takové, jaké dost možná očekáváte. Už v červnu se dočkáme představení Barbie telefonu. Dle zveřejněných informací půjde o růžově zbarvené véčko, ovšem v retro stylu. Neočekávejte proto ohebný displej. Telefon tak bude určen spíše nenáročným uživatelům, případně sběratelům produktů se značkou Barbie a obecně fanouškům.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze