K tarifu O2 NEON získáte Samsung za 1 Kč a levnější Nokie

3

Ke kterémukoliv tarifu O2 NEON s Internetem v mobilu mohou zákazníci O2 od února získat chytrý telefon za 1 korunu. Už za tarif v hodnotě 300 korun měsíčně - O2 NEON SMS či O2 NEON S a O2 Internet v mobilu Start za 150 Kč měsíčně tak lze získat Samsung Galaxy Y za 1 Kč. Běžně přitom telefon stojí 2 895 Kč.

O2 logo

Tip: přečtěte si také článek - O2 nově nabízí víkendové volání a SMSky zadarmo

"Pro chytré telefony se nyní rozhoduje více než 60 procent všech kupujících a většina z nich si spolu s telefonem aktivuje také O2 Internet v mobilu, protože chytrý telefon se bez chytré sítě neobejde. Nyní už jejich dalšímu rozšíření nebrání ani jejich cena," uvedl Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel Telefónica Czech Republic. "Chytré telefony za korunu od O2 jsou také vidět v reklamní kampani, protože chceme, aby lidé věděli, že u nás mohou spojit přednosti chytré sítě s chytrými telefony, aniž by je to stálo tisíce za přístroje."

Samsung Galaxy Y můžete k tarifu O2 NEON získat už za korunu (fotografie z veletru IFA 2011)
Více info o telefonu - Novinky Samsung Galaxy W a Galaxy Y: střední třída v plné polní

S tarifem O2 NEON L+ v ceně 950 Kč Kč měsíčně s O2 Internetem v mobilu Start nabídku chytrých telefonů za korunu rozšiřuje ještě Samsung Galaxy Y Pro (běžná cena: 4 095 Kč) a LG Optimus Hub (běžná cena: 4 195 Kč). U vyšších tarifů je pak možné za korunu vybírat z ještě širší nabídky chytrých telefonů.

Je libo levnější Lumie?

Od začátku února obohacují nabídku telefonů v prodejní síti O2 také chytré telefony Nokia Lumia s operačním systémem Windows Phone 7.5 Mango. Luxusní smartphone s jedinečným designem Nokia Lumia 800 mohou zákazníci O2 získat již za 5 395 korun, pokud si aktivují tarif O2 Neon L+ (950 Kč měsíčně) s O2 Internetem v mobilu (300 Kč měsíčně). Běžná cena tohoto přístroje přitom činí 11 995 korun. Model Nokia Lumia 710 bude při využití stejného tarifu a internetového připojení k dispozici už za 2 595 korun, přičemž jeho běžná cena činí 7495 korun.

Nokie Lumia 800 a 710 na oficiálních fotografiích
Čtěte také - Finská naděje přichází do ČR, nové Nokie Lumia jsou v prodeji

"Mobilní telefony značky Nokia využívalo na konci roku 2011 více než 60 procent našich zákazníků a ti jistě budou při výběru nového telefonu zvažovat opět přístroj osvědčené značky. Nyní mají možnost sáhnout i po špičkovém chytrém telefonu s perspektivním operačním systémem," říká Jiří Dvorjančanský.

Zdroje: TZ O2

Diskuze ke článku
AndroidMichal
Takže pokud si zaplatím Internet v mobilu START za 150 Kč měsíčně, tak budu mít SG Y za 1 Kč ? Chápu to tak správně ?
AndroidMichal
OK díky .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze