Vánoční dárek O2: 2x více volných minut i s dotovaným telefonem

Operátor Telefónica O2 přichází se zajímavou vánoční nabídkou. Volné minuty, SMS i mobilní internet zdarma nově mohou získat také zákazníci s dotovaným telefonem.

O2 logo

Čtěte také - O2 představilo vánoční nabídku. Výhodná je hlavně pro předplacenky

Vánoční nabídka O2 pro tarifní zákazníky se rozšiřuje. Dvojnásobek volných jednotek (minuty volání, SMS) každý měsíc s jakýmkoliv hlasovým tarifem O2 se nově otevírá i zákazníkům s dotovaným telefonem. Výhoda se všem prodlužuje z 24 na 36 měsíců. Noví zákazníci mají dvojnásobek volných minut automaticky nastavený. Stávající zákazníci ho získají, pokud si prodlouží závazek nebo přejdou na vyšší tarif. Výhodu lze aktivovat až do konce ledna 2012. Zákazníkům, kteří volné minuty navíc už získali, bude jejich platnost automaticky prodloužena na 36 měsíců.

Jedním z telefonů, který zákazníci O2 mohou získat za 1 Kč je i sympatický Samsung Galaxy Y

"Od prosince se navíc můžou zákazníci těšit na výhodné ceny telefonů z naší vánoční nabídky i v dotované verzi. Samsung Galaxy Y si tak například pořídí s jakýmkoliv hlasovým tarifem a internetem v mobilu již za 1 Kč," říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Kompletní vánoční nabídku od O2 najdete na www.o2.cz/vanoce

Zdroje: telefonica.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze