O2 představilo speciální datový tarif Facebook

1

Od 4. června se zákazníci operátora O2 dočkají nového datového tarifu, určeného pro konzumenty sociální sítě Facebook. Paušální zákazníci zaplatí 75 Kč. Majitelům předplacených karet bude z jejich kreditu odečtena částka 19 Kč, týdně.

O2 logo

Sociální síť Facebook patří mezi nejrozšiřenější sociální síť na světě. Jen v České republice se počet jeho uživatelů odhaduje na více než 3,6 milionů. Zákazníci, kteří si aktivují nový tarif Facebook mohou kromě chatování, psaní vzkazů také nahrávat a sdílet fotografie. Navíc mohu využívat i služeb domovské stránky O2 a bezplatně si prohlížet počasí, to však platí jen pro operační systém Android. Jakmile byste se ale chtěli podívat na klasické webové stránky, bude vám zpoplatněn internet tak, jako kdybyste tarif neměli. Dobře proto zvažte, zda se vám nevyplatí spíše tarif Internet v mobilu Start s datovým limitem 150 MB za 150 Kč, kde již nebudete omezováni Facebookem.

Cena datového tarifu Facebook je 75 Kč s datovým limitem 150 MB pro paušální zákazníky na měsíc a 19 Kč pro zákazníky na týden, využívající předplacenou kartu. Nový tarif lze aktivovat posláním textové zprávy SMS ve tvaru FAC na číslo 999 111.

TZ: Telefónica
Diskuze ke článku
Já bych prosil spíše tarif BezFacebook a návod jak aplikaci facebook smazat z nokia x2. Ale za takovej by nebyly operátoři placeni 2x, mnou a facebookem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze