Jak získat 10 GB dat na 30 dní za pár korun

3
Jak získat 10 GB dat na 30 dní za pár korun
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Díky T-Mobilu můžete získat porci 10 GB dat na 30 dní za pár korun
  • Stačí najít vhodnou SIM kartu a data si vyzvednout v aplikaci
  • Po aktivaci SIM karty máte 7 dnů na to si data vyzvednout

T-Mobile v rámci vánoční kampaně nabízí možnost získat balíček s 10 GB daty na 30 dní zdarma, stačí si buď dobít kredit na své předplacené SIM kartě, nebo aktivovat novou SIM kartu. A jak už jistě chápete, právě tato cesta je tou nejvýhodnější, pokud chcete 10 GB dat na 30 dní za co nejnižší cenu. Postup je přitom velice snadný.

Zdarma už ne, ale za drobné ano

T-Mobile nabízel možnost objednat si tzv. „Ochutnávkovou“ SIM kartu s kreditem 10 Kč, a to za 0 Kč včetně dopravy. Pod náporem objednávek těchto SIM karet však tuto možnost odstranil, nově můžete nejlevnější SIM kartu pořídit za 150 Kč, opět s dopravou zdarma. Pokud však budete hledat, můžete nalézt i lepší cenu. Stačí navštívit například Heureku, případně jiný srovnávač cen a můžete se dostat na cenu okolo 50 Kč. Třeba v Datartu s možností vyzvednutí na pobočce.

Pokud se vám předplacená SIM karta podaří sehnat ještě levněji, cena za 1 GB následně úměrně klesá. Pokud se vám ji, stejně jako nám, podařilo získat zcela zdarma, logicky máte balíček 10 GB dat na 30 dní zcela zdarma. Lze však očekávat, že T-Mobile již „Ochutnávkovou“ SIM kartu do konce akce nabízet nebude, aby tak podpořil prodeje karet s vyšší hodnotou.

Můj T-Mobile

Jak aktivovat?

Nejde o žádnou raketovou vědu. Stačí vložit SIM kartu do telefonu, počkat na aktivaci a následně stáhnout aplikaci Můj T-Mobile. V té na vás po dobu 7 dní bude čekat nabídka, skrze kterou si můžete aktivovat balíček 10 GB dat zdarma na dobu 30 dní. Novou kartu stačí aktivovat do 31. 12. 2020, poté již nabídka z aplikace zmizí. I pokud ale SIM kartu aktivujete poslední den, na vyčerpání dat máte stále 30 dní.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Pokud již SIM kartu máte a novou kupovat nechcete, můžete data získat hned, za 200 Kč. Stačí si totiž dobít kredit a T-Mobile vám 10 GB navíc zdarma přidá také. Ovšem pozor, balíčky se nesčítají, ale nahrazují. Pokud dobijete v jednom měsíci vícekrát, opět se obnoví balíček s limitem 10 GB.

Diskuze ke článku
Stickler Stickleru
Stickler Stickleru
Old..
Už jsem nasyslel 30Gb :D :D :D
Janek Fanek
Janek Fanek
Už jsem to zkusil na začátku akce, mám twist kartu, dobil jsem a přes aplikaci "Můj T mobile " požádal o 10 GB zdarma. Pod sekcí dárky zdarma označené srdcem jsem potvrdil žádost. Následně mi přišla zpráva, že můj balíček byl aktivován za 449.-kč. Z kreditu byla částka odepsána. Takže to zcela určitě není jednoduché, pravděpodobně jde o to jakým způsobem je žádost uplatněna a zda splňuje podmínky podle T-mobile. Nepodařilo se mi zjistit, kde je chyba.
Pavel Hřebačka
Pavel Hřebačka
Píšete tu bláboly. Ochutnávková SIM za 0 Kč jde normálně objednat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze