Jak bude zvonit nový telefon s OS Sailfish? Stahujte vyzvánění

9

Dnes pro vás máme jednu drobnost spíše pro pobavení. Před nějakým časem jsme vás informovali, že se někteří bývalí zaměstnanci Nokie dali dohromady a oživili koncept operačního systému MeeGo. Pod hlavičkou společnosti Jolla Mobile tak vytvořili nový operační systém Sailfish a vy si můžete stáhnout první vyzváněcí tón z tohoto OS.

TIP! Jolla představuje OS Sailfish: nástupce MeeGo od Nokie

Přímo na oficiálních stránkách Jolla.com se objevil vůbec první vyzváněcí tón z připravovaného Sailfish OS. Stáhnout si jej můžete hned ve třech verzích (mp3, OGG a FLAC) a má celkem 1 minutu a 14 sekund. Pokud se vám bude melodie zdát povědomá, tak vězte, že přesně tuto melodii najdete v prvním promo videu nového OS. Ale už k věci, odkazy ke stažení vyzvánění:

Jak se vám vyzvánění líbí? Myslíte si, že nový operační systém Sailfish má šanci na úspěch? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: mynokiablog.com, jollausers.com

Diskuze ke článku
iM
Fandím všemu, co není Android.
Ystrem
Co mas proti A ? Ja zas fandim BB10 :D
FrozrLighting
Vcelku mě zajímá, kam zmizel Ubuntu Phone OS....
Hanuš
Prošlo mi rukama celkem dost platforem :) Nejlepší mi přošlo iOS, které teď i mám. Android mi nesedí prostředí. Kord u levnějších telefonů. Symbian mě mrzí občas mrzne, jinak skvělý systém! měl jsem Nokii N8 a maximální spokojenost až na ty zámrzy občasný a na SailFish se celkem těším podle videí to bude fajnbový systém :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze