Inzeromat: usnadněte si bazarový prodej

Android aplikace týdne
8
Inzeromat: usnadněte si bazarový prodej
  • Aplikace Inzeromat znatelně urychlí jakýkoli bazarový prodej, a to zcela zdarma
  • Ušetříte čas vytvořením jednoho inzerátu, který se vloží na mnoho inzertních serverů najednou
  • Vaše inzeráty může snadno vidět ještě více lidí než dříve

Dnešní aplikace bude skutečně malinká, ale možná o to více užitečná. Prodávání věcí v internetovém bazaru je dnes již naprosto běžná věc, kterou využil kdekdo. Proto tedy můžete znát tu otravu, když chcete něco opravdu rychle prodat a je tedy nutné dávat stejný inzerát do více bazarů, což nějaký ten čas rozhodně zabere. Aplikace Inzeromat vám onen ztracený čas zkrátí na nulu.

Inzeromat – Android aplikace týdne

Už nemusíte procházet mnoha bazary a formuláři. Bazarový prodej je s touto aplikací skutečně jednoduchý a hlavně efektivní. O tom se můžete přesvědčit třeba zhlédnutím našeho přiloženého videa, kde jsme si během chvilky jeden inzerát vytvořili a okamžitě vložili na všechny dostupné bazary najednou.

Inzeromat

V tom tkví totiž kouzlo Inzeromatu. Stačí zmáčknout „plus“, vybrat či vyfotit fotografie, vyplnit jeden krátký formulář a je hotovo. Inzerát je nyní k dispozici ve všech bazarech, ke kterým jste skrz aplikaci připojeni. V současnosti jsou to čtyři servery – Bayo, Bazoš, Letgo a Sbazar. Vývojáři však samozřejmě slibují rozšíření nabídky inzertních serverů, jen to chce trochu času.

Krom vytváření inzerátů už tu mnoho jiných funkcí nenajdeme. Velmi užitečná je schránka se všemi odpověďmi na vaše inzeráty hezky na jednom místě, inzeráty je možné sdílet na Facebooku a pokud z nějakého důvodu nechcete nebo nemůžete pro vytváření a správu inzerátů použít aplikaci, je možné použít také stránky inzeromat.cz. Toť prozatím všechny funkce.

Inzeromat

Hlavním tahákem je tu zkrátka rychlost a jednoduchost. Váš inzerát může díky tomu vidět mnohem více lidí a s vytvářením jednoho inzerátu znovu a znovu se přeci jen nikomu nechce ztrácet čas. Aplikace má sice stále pár bugů, které mohou být otravné, ale po posledních pár aktualizacích se dá používat dobře, a navíc je kompletně zdarma, takže minimálně za vyzkoušení rozhodně stojí.

Stáhnout Inzeromat

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.
Asus seriály
Diskuze ke článku
Petr
Zkousel jsem pred nejakym casem a stoji to za prd. Velke omezeni v mnozstvi textu a poctu pridanych fotek, videa. Dobry popis a hlavne kvalitni fotky s mnoha detaily prodavaji.
Rad si vsechny inzeraty zadam postupne.
Pet
Placená reklama? Inzeromat je peklo, používám puk roku a měsíc čekám na opravu podpory Sbazaru a marně
Martin
To je placená reklama že? Jinak si neumím vysvětlit, proč promujete aplikaci, která je bez oficiální podpory u Sbazaru i dalších serverů. Volá si tedy na "punk" backendy jednotlivých služeb, ty se brání a blokují pak lidem účty, viz jednotlivá hodnocení aplikace. Stejně tak mi chybí informace, že každý kdo aplikaci používá pro inzerci na Sbazaru odevzdává vývojářům heslo do svého emailu atd...
Janko
hezká reklama zabalená do rádoby článku. ale ve skutečnosti Vám po nějaké chvíli kvůli této aplikaci zablokují na sbazar.cz účet. a to opomíjím skutečnost že odeslat ten inzerát na sbazar se stejně ani nepodaří.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze